De pijnlijkste break-up van mijn leven (deel 2).

Mijn eerste gut-reaction was: HELL NO! Ik stap niet op hem af. Maar mijn tweede gevoel zei iets heel anders.

Dat tweede gevoel volgde ik. En dat zou een avontuur worden dat alles voor me veranderde. Ik stond tegenover hem en hij keek me diep in mijn ogen. Ik zei dat ik hem leuk vond. Hij keek verbaasd. Wie, mij? 

Ja, jij. We raakten aan de praat en het klikte. Aan het einde van de avond schreef ik mijn telefoonnummer op een bierviltje voor hem. Ik heb het over 22 jaar geleden.

Ondanks het feit dat ik de liefde stiekem na mijn break up een soort van had opgegeven, voelde het deze keer goed.

In de tijd dat ik in mijn date-dal zat, bekroop me het gevoel weleens dat ik de boot misschien gemist had. Ik was een happy single en had het prima in mijn eentje. Soms. Maar als ik weer eens alleen op een feestje verscheen, twijfelde ik. Uiteindelijk wilde ik wel weer gaan daten en een relatie maar waar kan ik in godsnaam mijn droomman vinden? Waar waren al die leuke mannen om mee te daten? 

Na het ontmoeten van deze man kwam alles in een stroomversnelling. Na een tijdje gingen we samenwonen. Kort daarna kochten we ons eerste huis samen en kregen we twee prachtige kinderen. Tot op de dag van vandaag zijn we nog steeds samen. En dat terwijl ik de hoop in de liefde had opgegeven. Soms heb je even iemand nodig om je te laten zien dat het WEL mogelijk is in de liefde. 

Dit brengt me bij een belangrijke vraag voor jou:

Wat gebeurt er als je nieuwsgierigheid naar De Liefde 1% groter is dan de angst om (weer) gekwetst te worden?

Het antwoord? Dan is ALLES mogelijk.

Ik wil je met deze mail in laten zien dat het kan. Jouw Loving Reminder:

  • Dat er genoeg leuke, vrijgezelle, betrouwbare, BESCHIKBARE singles zijn om mee te daten;
  • Dat er een OVERVLOED is aan leuke singles voor je en dat je het verdient om de ALLERLEUKSTE daaruit te kiezen. Iemand die precies past bij wie je bent en wat jij wilt in het leven;
  • Dat je in een paar weken The One kan ontmoeten en daarmee een fijne relatie kunt hebben (als jij wil).

Misschien lees je dit en denk je: maar HOE dan?

Kijk, wat de meeste singles niet weten is dat Daten Om De Ware Te Ontmoeten, een vaardigheid is die je kunt leren. Deze vaardigheid hoef je zelf niet te leren. Je laat het zoeken naar ‘the one’ over aan een machmaker.

Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent. Het maakt ook niet uit of je nare dingen hebt meegemaakt in je leven en de liefde. Je hoeft geen supermodel te zijn of een sixpack te hebben. Je haat-liefde verhouding met daten hoef je ook niet opzij te zetten.

Als je nieuwsgierigheid naar De Liefde en wat love voor jou in petto heeft, 1% groter is dan je angst of verveling met dat hele date-ding… en als je meer liefde in je leven wil, dan heb ik iets heel tofs voor je. Het control pakket van B-loved. Elke maand krijg je 1 à 2 matches op basis van jouw eigen 5 geselecteerde matchingscriteria. Het pakket is betaalbaar en per maand opzegbaar.

Van twijfel of er wel liefde voor je is out there tot de keuze uit allerlei leuke partners waar jij de allerbeste uit kan kiezen. Er is een overvloed aan singles die met je willen daten en die DOOR JOU GEKOZEN WILLEN WORDEN. En uit dat aanbod kies jij ‘the one’.

Ben je nieuwsgierig en denk je: hier wil ik meer van weten? 

Ga dan naar: https://www.b-loved.nl/aanmelden/ Meld je direct aan en ontvang €100 korting op de intake. Vermeld hierbij de code LIEFDE.

Ik hoop je snel te zien!

Liefs, Vanessa

Matchmaker B-Loved Nederland