Stop met zoeken!

Hi, wij zijn zo blij!  

Voor iedereen die het even beu is na een bad break up of lekker even achterover wil leunen, is er een nieuwe manier van daten! Laat die datingapps voor wat ze zijn. Stop met zoeken, laat je nieuwe liefde jou vinden.  

Meld je aan voor onze dienst B-Dated by B-Loved. Het enige wat je hoeft te doen is een profiel aanmaken en wij regelen de rest voor je. Klik HIER om te zien hoe het in zijn werk gaat. 

Deze gloednieuwe kans is voor jou, juist als je datingapps haat. Juist als je twijfelt of er nog goede matches voor je zijn. En ook als je nooit meer een awkward date meer wil meemaken. 

Herken je je hierin? Dan is B-Dated een perfecte oplossing om je liefdesleven een boost te geven: 

Je bent tussen de 30 en 75 jaar en na de zoveelste bad break up heb je het een soort van opgegeven. Je bent gemaakt voor de liefde maar het lijkt alsof alle leuke singles bezet zijn. Of de singles die je ontmoet, zijn het ook allemaal net niet. 

Soms vraag je je af of je misschien de boot gemist hebt. En dat je vrienden en familie steeds vragen of je nou al iemand ontmoet hebt, helpt ook niet echt. Want je hebt het ook prima in je eentje.  

Maar soms… als je op een zaterdagavond weer eens solo op de bank een film zit te kijken, je jouw droomreis aan het uitstellen bent omdat je die eigenlijk samen wil doen of je stiekem getriggerd wordt door vrienden die wel alles lijken te hebben, ga je twijfelen. 

Dus download je toch maar weer zo’n vreselijke datingapp en, als het al zover komt, ga je op de zoveelste awkward date. Weer niet echt een klik. Hij/zij leek compleet iets anders te willen dan jij. 

Teleurstelling. Again. Waaaaar zijn de leuke singles?? Bestaan ze überhaupt nog wel of zijn ze allemaal bezet? 

Welnee! Ze zitten in ons bestand en in de bestanden van andere datingbureaus in Nederland. Wij bieden je met B-Dated de kans om met al deze leuke singles gematcht te worden. Stop met zoeken en wordt gevonden!  

Bij een geschikte match uit ons bestand of dat van andere datingbureaus word je benaderd voor een date. Een voorgestelde match is zorgvuldig gescreend door een professioneel matchmaker.

Jij hoeft alleen ‘JA’ of ‘NEE’ te zeggen.

 Makkelijk toch? 

Alleen de komende paar dagen kan je meedoen voor de allerlaagste introductieprijs ever dus als dit iets voor je is, zorg dat je deze boot niet mist! Je krijgt namelijk 10% korting op een lidmaatschap. 

Vergeet bij inschrijving de kortingscode: B-DATED niet te vermelden. 

IK BEN READY FOR B-DATED! Meld je nu aan of voor meer informatie: https://www.b-loved.nl/stopmetzoeken/ 

X Maya en Vanessa