Gezocht: Man voor een duurzame relatie

Gezocht: Man voor een duurzame relatie

Wil jij je richten op een duurzame relatie? Datingbureau B-Loved Nederland helpt je bij het vinden van een partner die dezelfde waarden deelt. Zo zijn wij voor een van onze clienten op zoek naar een zelfverzekerde man! Kijk op onze contactadvertenties: ‘Gezocht: Man voor een duurzame relatie’.

Uiteraard hebben we meerdere contactadvertenties van onze kandidaten beschikbaar. Meld je hier aan en ontvang een link naar al onze advertenties van onze actieve leden: https://www.b-loved.nl/ontvang-onze-contactadvertenties/

CREATIEVE VROUW MET EEN PRACHTIGE UITSTRALING ZOEKT EEN ZELFVERZEKERDE,  GEDREVEN MAN VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Zij is 49 jaar, woonachtig in Helmond

Een creatieve vrouw met een prachtige uitstraling zoekt een zelfverzekerde en gedreven man voor een duurzame relatie. Ze is energiek en heeft in haar werk met veel mensen van doen. Ze heeft een eigen woning waarin haar creativiteit goed te zien is.

In haar vrije tijd kookt ze graag voor vrienden, gaat ze uiteten en naar feestjes. Regelmatig is zij dansend te vinden op een festival. Met haar affiniteit voor cultuur reist zij graag de wereld rond. Dan bezoekt ze graag een museum of wandelt ze in de natuur. Maar ze vermaakt zich ook prima een dagje aan het strand. ….

Bekijk de nieuwste contactadvertenties op ons prikbord en vind jouw perfecte match. Lees de complete beschrijving en neem contact op!

    Ben jij op zoek naar een duurzame relatie? Een relatie met een gemeenschappelijk doel. De relatie geeft je het gevoel dat je deel uitmaakt van een team en je met elkaar verbonden bent. Relatiebureau B-Loved Nederland helpt je graag. Wij bieden je contactadvertenties aan van onze cliënten, zodat jij kunt vinden wat je zoekt. Meld je hieraan en ontvang een link naar al onze advertenties van onze actieve leden:

    Of wil je liever zelf gevonden worden? Dan is het een goed idee om in ons bestand te komen en laat jouw nieuwe liefde jou vinden. Met het lidmaatschap “gevonden worden” van datingbureau B-Loved Nederland ga je binnen 1 maand op date met een fijne match. Het lidmaatschap “gevonden worden” is er voor 30+, 40+, 50+, 60+, en 70+’ers.

    Neem contact op met een van onze consulenten en wij gaan voor jou aan de slag. Bel ons op 06- 83453620 of stuur een mail naar klantenservice@b-loved.nl.