Op zoek naar de liefde in Limburg? Roermondse man zoekt duurzame relatie met vrouw

Op zoek naar de liefde in Limburg? Roermondse man zoekt duurzame relatie met vrouw

Wil jij je richten op een duurzame relatie? Datingbureau B-Loved Nederland helpt je bij het vinden van een partner die dezelfde waarden deelt. Zo zijn wij voor een van onze clienten op zoek naar een zelfverzekerde man! Kijk op onze contactadvertenties: ‘Gezocht: Man voor een duurzame relatie’.

Uiteraard hebben we meerdere contactadvertenties van onze kandidaten beschikbaar. Meld je hier aan en ontvang een link naar al onze advertenties van onze actieve leden: https://www.b-loved.nl/ontvang-onze-contactadvertenties/

ONDERNEMENDE MAN UIT ROERMOND ZOEKT EEN ACTIEVE, VERZORGDE VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Hij is 73 jaar, 182 cm, grijs haar, woonachtig in Roermond

Een ondernemende, levenslustige charismatische man zoekt een verzorgde, actieve vrouw voor een duurzame relatie. Hij is een aangename gesprekspartner met gevoel voor humor die makkelijk communiceert. Onder het genot van een lekker biertje of wijntje. Hij woont in het centrum van Roermond in een stijlvol appartement…..

Bekijk de nieuwste contactadvertenties op ons prikbord en vind jouw perfecte match. Lees de complete beschrijving en neem contact op!

    Ben jij op zoek naar een duurzame relatie? Een relatie met een gemeenschappelijk doel. De relatie geeft je het gevoel dat je deel uitmaakt van een team en je met elkaar verbonden bent. Relatiebureau B-Loved Nederland helpt je graag. Wij bieden je contactadvertenties aan van onze cliënten, zodat jij kunt vinden wat je zoekt. Meld je hieraan en ontvang een link naar al onze advertenties van onze actieve leden:

    Of wil je liever zelf gevonden worden? Dan is het een goed idee om in ons bestand te komen en laat jouw nieuwe liefde jou vinden. Met het lidmaatschap “gevonden worden” van datingbureau B-Loved Nederland ga je binnen 1 maand op date met een fijne match. Het lidmaatschap “gevonden worden” is er voor 30+, 40+, 50+, 60+, en 70+’ers.

    Neem contact op met een van onze consulenten en wij gaan voor jou aan de slag. Bel ons op 06- 83453620 of stuur een mail naar klantenservice@b-love