Relatiebemiddeling Brabant

Relatiebemiddeling Brabant

Man uit Eindhoven zoekt een vrouw voor een vaste relatie.Ben jij dat of iemand die jij kent? Reageer op deze contactadvertentie!Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden.

Man 34 jaar uit Eindhoven

…Hij is een lange, slanke man met kort, krullend bruin haar en een bril. Hij is kalm en geeft anderen de ruimte om hun mening met hem te delen. Hij kleedt zich casual. 

Hij is in veel dingen geïnteresseerd, in de eerste plaats in mensen. Hij houdt ervan om mensen te begrijpen in wat hen drijft. Hij houdt van eten, zijn voorkeur gaat uit naar de Vietnamese en Thaise keuken. Hij kookt graag en probeert graag exotische restaurants uit. Hij houdt van dansen, beoefent vechtsporten en basketbal…

Bekijk de nieuwste contactadvertenties op ons prikbord en vind jouw perfecte match. Lees de complete beschrijving en neem contact op!    Ben jij op zoek naar een duurzame relatie? Een relatie met een gemeenschappelijk doel. De relatie geeft je het gevoel dat je deel uitmaakt van een team en je met elkaar verbonden bent. Relatiebureau B-Loved Nederland helpt je graag. Wij bieden je contactadvertenties aan van onze cliënten, zodat jij kunt vinden wat je zoekt. Meld je hieraan en ontvang een link naar al onze advertenties van onze actieve leden:

    Of wil je liever zelf gevonden worden? Dan is het een goed idee om in ons bestand te komen en laat jouw nieuwe liefde jou vinden. Met het lidmaatschap “gevonden worden” van datingbureau B-Loved Nederland ga je binnen 1 maand op date met een fijne match. Het lidmaatschap “gevonden worden” is er voor 30+, 40+, 50+, 60+, en 70+’ers.

    Neem contact op met een van onze consulenten en wij gaan voor jou aan de slag. Bel ons op 06- 83453620 of stuur een mail naar klantenservice@b-love