Succesverhalen. Wij gaan op een tweede date…

Succesverhalen. Wij gaan op een tweede date…

Hi, heb je een leuk pinksterweekend gehad? Het was prachtig weer.  Wellicht heb je iets leuks gedaan met een date of lekker in de tuin gezeten met je vrienden. Ik ben met mijn man gaan wandelen in Limburg. Hoe prachtig is het landschap daar? Het voelt aan als een vakantie in het buitenland. 

Eén van mijn cliënten had afgelopen weekend een date met een man die ik aan haar voorgesteld heb. Vanochtend ontving ik onderstaand bericht: 

“ Hi Vanessa, ik heb gisteren J. ontmoet. Was erg gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar. Is het een optie om mijn lidmaatschap tijdelijk te bevriezen?”. 

Zo’n bericht maakt mijn dag. Hier doe ik het als matchmaker voor. Mensen bij elkaar brengen. Op haar vraag om het lidmaatschap te bevriezen, gaf ik het volgende antwoord: “Natuurlijk is dat mogelijk, wij gunnen het onze leden om de tijd te nemen om uit te zoeken of er een definitieve klik is. Het lidmaatschap kan tot 3 maanden bevroren worden”.  

Liefde heeft tijd nodig. Onze leden zijn op zoek naar een serieuze relatie. Ze worden door ons persoonlijk gesproken zodat wij zeker weten dat er geen teleurstellingen komen door fake profielen.  

Wil jij zonder risico op date gaan? Dan hebben wij nu een leuke optie voor jou. Schrijf je gratis in en betaal pas wanneer er voor jou een geschikte match gevonden wordt. Meer weten? https://www.b-loved.nl/gratis-aanmelding/ 


Hoe vind jij je droompartner bij B-Loved Nederland?

Deze test duurt ongeveer 2 minuten!

Wie ben jij?

Hoeveel tijd wil je investeren in jouw zoektocht?

Wat is voor jou het belangrijkste bij het vinden van een partner?

Wat is jouw budget voor het vinden van een partner?

Welke rol speelt maatwerk en specifieke wensen bij het vinden van een partner?

Hoeveel matches verwacht je binnen een bepaalde periode?