Hoe overleef je deze zomer als single? 

Hoe overleef je deze zomer als single? 

Overal zie je verliefde stelletjes op de terrassen. Je wordt overspoeld door romantische foto’s van vrienden tijdens een city-trip. Deze zomervibe om je heen maakt het alleen zijn soms alleen maar voelbaarder. Zeker als je al een tijdje single bent kun je weleens het gevoel hebben dat je er niet bij hoort. Hoe kom je deze zomer door als unhappy single? 

Ik wil je meegeven dat er niks mis is dat je een relatie wilt. Je hoort anderen zeggen dat je eerst maar tevreden met jezelf moet zijn en dat dan de juiste man of vrouw als een magneet op je af komt. Daar zit wel wat in, maar zo zwart-wit is het natuurlijk niet. Je hoeft niet eerst perfect te zijn om een partner te vinden. Tijdens een relatie leer je het meest over jezelf. Daarnaast is de behoefte aan verbinding een natuurlijke menselijke behoefte. Eigenlijk is het een kwestie van beide: verlangen naar de liefde en goed voor jezelf zorgen. 

Hoe pak je dat aan deze zomer? Wil je een relatie, ga dan aan de slag! Meld je aan voor een datingapp of vraag aan je vrienden of zij nog een leuke single kennen waarmee je op date kan. Of verander eens van tactiek: wacht niet af maar stap op iemand af. Eén van beiden zal de eerste stap moeten zetten.  

Tot slot: zie het als een avontuur. Het hoeft niet meteen raakt te zijn. Reken op een aantal dates voordat je de liefde van je leven gevonden hebt. 

Een warme groet, 

Vanessa  
Matchmaker B-Loved Nederland 

PS: Ben je op zoek naar een snelle match zonder risico? Meld je aan voor het maken van je persoonlijk profiel: https://www.b-loved.nl/gratis-aanmelding/  


Hoe vind jij je droompartner bij B-Loved Nederland?

Deze test duurt ongeveer 2 minuten!

Wie ben jij?

Welke rol speelt maatwerk en specifieke wensen bij het vinden van een partner?

Hoeveel matches verwacht je binnen een bepaalde periode?

Wat is voor jou het belangrijkste bij het vinden van een partner?

Hoeveel tijd wil je investeren in jouw zoektocht?

Wat is jouw budget voor het vinden van een partner?