ZELFVERZEKERDE MAN ZOEKT EEN GEZELLIGE, ZORGZAME VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Hij is 52 jaar,  met tattoos, woonachtig in Raalte

Een zelfverzekerde man zoekt een gezellige, zorgzame vrouw voor een duurzame relatie.  Anderen omschrijven hem als eerlijk, lief, makkelijk in de omgang, rustig en betrouwbaar. Elke dag gaat hij met plezier naar zijn werk als planner bij een transportbedrijf. Hij is gescheiden en vader van 3 volwassenen kinderen.

Hij houdt van rijden op de motor, uitgaan en wandelen in het bos. Anderen hobby’s van hem zijn voetbal kijken, op vakantie gaan en muziek luisteren. Maar hij vindt het ook fijn om gezellig thuis te zijn en mensen over de vloer te hebben. Zijn vakanties besteedt hij graag met zon, zee en luieren in een zonnig land. Hij houdt van hedendaagse en rockmuziek. Hij geniet van Italiaans eten. Hij is trots op wat hij allemaal in zijn leven bereikt heeft en op zijn drie dochters.

De vrouw die hij zoekt is eerlijk, betrouwbaar, lief en open. Zij is stoer en houdt ervan om een toertje met de motor te maken. Zij is ongeveer 42 en 54 jaar. Zijn droom is met zijn nieuwe partner op vakantie te gaan naar een zonnig land.

Ons relatiebureau biedt professionele relatiebemiddeling aan singles in Overijssel. We helpen je graag bij het vinden van jouw ideale levenspartner. Onze ervaren relatieconsulenten zijn experts in persoonlijke gesprekken en matchmaking, waardoor we zorgen voor succesvolle matches.

Wacht niet langer en maak gebruik van onze diensten voor relatiebemiddeling in Overijssel. Misschien vind jij binnenkort de liefde van je leven! Laat deze kans niet aan je voorbijgaan.

Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en hoe we je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte match. Meld je nu gratis aan en start jouw zoektocht naar een rustige en zorgzame man in Overijssel!


Hoe vind jij je droompartner bij B-Loved Nederland?

Deze test duurt ongeveer 2 minuten!

Wie ben jij?

Wat is voor jou het belangrijkste bij het vinden van een partner?

Hoeveel matches verwacht je binnen een bepaalde periode?

Welke rol speelt maatwerk en specifieke wensen bij het vinden van een partner?

Hoeveel tijd wil je investeren in jouw zoektocht?

Wat is jouw budget voor het vinden van een partner?