Ontdek spannende manieren om op vakantie te gaan als single!

Hi, 

Het is zomer, en dat betekent dat het tijd is om te genieten van je welverdiende vakantie!  

Als matchmaker van B-Loved, zorg ik ervoor dat je niet alleen de liefde vindt, maar ook avontuurlijke ervaringen overbreng die je zult koesteren. Daarom breng ik je op de hoogte van geweldige manieren om als single op vakantie te gaan. 

Pak je koffer maar alvast in en bereid je voor op de volgende reis:

1.Groepsreizen voor alleenstaanden: 

Als je nieuwe mensen wilt ontmoeten en tegelijkertijd fantastische bestemmingen wilt ontdekken, overweeg dan een georganiseerde groepsreis voor alleenstaanden. Deze reizen zijn speciaal ontworpen om gelijkgestemde samen te brengen en bieden een uitstekende gelegenheid om vriendschappen te sluiten en wie weet zelfs de liefde te vinden. Of je nu geïnteresseerd bent in een actieve vakantie, culturele verkenning of ontspanning op het strand, er is altijd een groepsreis die bij je past.

2.Avontuurlijke retraites: 

Als je een avontuurlijke geest hebt en graag nieuwe uitdagingen aangaat, waarom zou je vakantie dan niet combineren met het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden? Denk aan surfkampen, yoga-retraites, wandeltochten of zelfs een duikcursus. Deze retraites bieden niet alleen de mogelijkheid om te genieten van adembenemende bestemmingen, maar ook om jezelf te verrijken en nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde interesses delen.

3.Stedentrips: Ben je meer een stedentripper? 

Kies dan voor een levendige citytrip! Steden over de hele wereld bieden een overvloed aan cultuur, geschiedenis, gastronomie en bruisend nachtleven. Ga op ontdekking, verken nieuwe plekken en geniet van de vrijheid om je eigen plan te trekken. Misschien ontmoet je wel een local of een medereiziger in een gezellig café.

4.Vrijwilligerswerk in het buitenland:

Als je op zoek bent naar een betekenisvolle vakantie-ervaring, overweeg dan om vrijwilligerswerk in het buitenland te doen. Je kunt je vaardigheden inzetten om anderen te helpen, nieuwe culturen te leren kennen en geweldige mensen te ontmoeten. Er zijn tal van organisaties die vrijwilligersprogramma’s aanbieden in verschillende delen van de wereld. Het is een geweldige manier om jezelf te ontdekken en tegelijkertijd iets goeds te doen.

5.Cruisevakanties: 

Als je op zoek bent naar een zorgeloze vakantie vol plezier en entertainment, overweeg dan een cruisevakantie. Cruiseschepen bieden een breed scala aan activiteiten en faciliteiten, waaronder shows, sportactiviteiten, excursies naar prachtige bestemmingen en mogelijkheden om nieuwe mensen te leren kennen.

Toch liever met een partner op vakantie? Wij vinden binnen 1 maand je eerste match! Kijk voor meer informatie op: https://www.b-loved.nl/aanmelden-silver/

Warme groet,

Vanessa


Hoe vind jij je droompartner bij B-Loved Nederland?

Deze test duurt ongeveer 2 minuten!

Wie ben jij?

Hoeveel matches verwacht je binnen een bepaalde periode?

Hoeveel tijd wil je investeren in jouw zoektocht?

Welke rol speelt maatwerk en specifieke wensen bij het vinden van een partner?

Wat is jouw budget voor het vinden van een partner?

Wat is voor jou het belangrijkste bij het vinden van een partner?