Vrolijke Vrouw met Positieve Instelling zoekt Zorgzame Man met Humor voor Duurzame Relatie

Vrolijke Vrouw met Positieve Instelling zoekt Man met Humor

Zorgzame Man met Humor gezocht voor Vrolijke Vrouw | Duurzame Relatie | Eindhoven

Zij is 51 jaar, 163 cm, woonachtig in Eindhoven

Een vrolijke vrouw met een positieve instelling zoekt een zorgzame man met humor voor een duurzame relatie. Ze is bevlogen in haar werk als docente Duits op een middelbare school. Ze woont in een koopappartement in Eindhoven.

In haar vrije tijd doet ze graag leuke dingen met vrienden als naar de bioscoop en het theater gaan, dineren in een restaurant of een terrasje doen. In het weekend rijdt ze regelmatig naar haar ouders om hen een bezoek te brengen.

Zij is erg leergierig. Regelmatig volgt zij bijscholingen voor haar werk. Maar ook het leren van een vreemde taal is haar gewoon. Naast Nederlands, Duits en Engels, spreekt zij Italiaans en Russisch.

Zij is sportief ingesteld. Zij wandelt en fietst graag en sport 2 keer per week met een personal trainer om in vorm te blijven. Ze gaat graag op wintersport om te skiën. Tevens houdt zij van het maken van een citytrip of cultuur snuiven in landen als Duitsland, Italië of Amerika.

Anderen omschrijven haar als rustig, lief, interessant, geïnteresseerd, humorvol en stoer. Zij houdt van woordgrappen en woordspelingen. Zij kan goed alleen zijn, maar sommige dingen zijn nu eenmaal leuker om samen met een geliefde te doen.

De man die zij zoekt is net als zij zelfstandig, stabiel, gedreven en voert graag diepgaande gesprekken met haar. Hij houdt van reizen, dingen ondernemen en gezellig samen eten. Hij is verzorgd en tussen de 45 en 57 jaar oud.

Ons relatiebureau biedt professionele relatiebemiddeling aan singles in Noord-Brabant. We helpen je graag bij het vinden van jouw ideale levenspartner. Onze ervaren relatieconsulenten zijn experts in persoonlijke gesprekken en matchmaking, waardoor we zorgen voor succesvolle matches.

Wacht niet langer en maak gebruik van onze diensten voor relatiebemiddeling in Noord-Brabant. Misschien vind jij binnenkort de liefde van je leven! Laat deze kans niet aan je voorbijgaan.

Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en hoe we je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte match. Meld je nu gratis aan en start jouw zoektocht naar een rustige en zorgzame man in Noord-Brabant!