Contactadvertentie: Opgewekte Vrouw Zoekt Een Positieve Man

Zij is 65 jaar, 160 cm, woonachtig in Rijswijk

Een opgewekte vrouw zoekt een positieve man voor een duurzame relatie. Met een open houding is zij een aangename gesprekspartner die oprecht luistert en enthousiast communiceert.

Op haar 17e kwam zij met haar ouders van Portugal naar Nederland. Regelmatig reist zij naar Portugal om haar familie te bezoeken. Zij woont in Rijswijk in een eigen huis. Ze is weduwe en moeder van twee volwassen kinderen. Naast haar parttimebaan als administratief medewerker heeft zij een eigen praktijk aan huis voor yoga, meditatie en reiki. 

Familie en vrienden omschrijven haar als een opgewekte, joviale vrouw met een open karakter, iemand die met verwondering naar de wereld kijkt. Gelijkheid en open staan voor verschillende culturen vindt zij belangrijk. 

Regelmatig is zij te vinden in musea, de bioscoop of wandelt zij in de natuur. Daarnaast vindt zij het heerlijk om zich te verdiepen in politiek en geschiedenis. Ook luistert zij graag naar verschillende soorten muziek en bezoekt zij regelmatig concerten. Een andere hobby van haar is lekker koken voor de mensen om haar heen. Ze reist graag naar verschillende landen in en buiten Europa.

Haar droom voor de toekomst is verliefd en bemind worden door een leuke man. 

De man die zij zoekt is net als zij easy going en open minded. Ze wil graag een LAT relatie met hem. Ze kan serieuze gesprekken met hem voeren en hij heeft oprechte interesse in haar. Hij is tussen de 59 en 65 jaar.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *