Contactadvertentie: Man (62 jaar) uit Flevoland

Estimated reading time: 1 minuut

Hij is een rustige en vriendelijke man. Hij heeft gestudeerd voor een diploma in Bank en Verzekering en is momenteel werkzaam in de postbezorging. Tien jaar geleden is hij gescheiden en uit dat huwelijk heeft hij een zoon. Hij woont zelfstandig.


Deze eerlijke, rustige en betrouwbare man is 1.70 meter lang, maar laat zeker niet over zich heen lopen. Hij heeft een passie voor tennis, films kijken, vakanties naar zonnige bestemmingen en fietsen, en nog veel meer. Hij heeft ook een hondje en is absoluut geen roker.

Hij is op zoek naar een vrouwelijke, zorgzame en liefdevolle vrouw, bij voorkeur een niet-roker. Haar beroep maakt niet uit, zolang ze maar onafhankelijk is en met plezier haar werk doet. Ze zouden samen leuke activiteiten willen ondernemen, zowel buitenshuis als thuis, maar elkaar ook de vrijheid willen geven.


Ben jij die vriendelijke, zorgzame dame die hij zoekt?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *