Intelligente man zoekt een lieve vrouw voor een duurzame relatie

Estimated reading time: 2 minuten

Hij is een 43-jarige man uit de omgeving van Rotterdam. Deze volslanke man, meet 1.89 cm en heeft het genoegen in zijn eigen comfortabele appartement te wonen. Zijn dagelijks leven draait om zijn werk als docent aan een universiteit, waar hij zijn weg heeft gebaand door het academische landschap.

Zijn vrienden zouden hem beschrijven als een vastberaden persoon met een warme persoonlijkheid. Humor is een belangrijk deel van zijn leven, en hij koestert intelligentie als een van zijn waardevolste eigenschappen. Als er iemand hulp nodig heeft, is hij er altijd om te ondersteunen; betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel voor hem.

Zijn familie en vrienden zijn van onschatbare waarde voor hem, en hij heeft het geluk een sterke band met zijn ouders te hebben en een paar nauwe vrienden die hij koestert.

In zijn vrije tijd geniet hij van lezen, schaken, een partijtje tennis en het creëren van gezellige momenten op terrasjes of tijdens heerlijke diners. Hij heeft een passie voor cultuur, politiek en geschiedenis, en hij vindt het geweldig om erover te discussiëren. Hij geniet van klassieke muziek als Vivaldi.

Reizen is ook een grote liefde van hem. Hij houdt ervan het culture erfgoed te ontdekken en adembenemende landschappen te verkennen, vooral in prachtige landen als Frankrijk, Oostenrijk en Italië.

Hij is op zoek naar een niet-rokende vrouw die net zo intelligent, lief en gezellig is als hij. Iemand met die ongrijpbare “gun-factor.” Het belangrijkste is dat ze een kinderwens heeft, want hij droomt ervan om samen een prachtig gezin op te bouwen. Zij is tussen de 30 en 38 jaar. 

Als dit profiel je aanspreekt en je denkt dat jullie een mooie toekomst samen kunnen opbouwen, aarzel dan niet om te reageren op zijn profiel. Hij kijkt ernaar uit om je te leren kennen en samen nieuwe avonturen te beleven.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *