Sportieve vrouw zoekt een optimistische man

63 jaar, 1.68 cm, provincie Zuid-Holland.

Estimated reading time: 2 minuten

Zij is een leuke, sportieve vrouw die er veel jonger uitziet dan ze is. Ze heeft donkerbruin haar en mooie bruine ogen. Ze is 1.68 meter lang en heeft een brede smaak qua kleding, van klassiek tot sportief, maar alles staat haar goed.

Zij heeft de lerarenopleiding op HBO-niveau afgerond en is projectcoördinator bij het stagebureau van een MBO-opleiding. Zij heeft twee zonen: een van 31 en een zoon van 22, die nog bij haar woont.

Zij is een serieuze vrouw in relaties, betrouwbaar en trouw. Ze heeft ook langdurige vriendschappen in haar vriendenkring. Ze is breed geïnteresseerd, zoekt diepgang en vindt het prettig om op een hoog niveau gesprekken te voeren. Zij heeft humor, kan de kat uit de boom kijken en is kritisch. Ze staat altijd voor anderen klaar.

Zij houdt van sporten, schrijven, koken, wandelen, leuke reisjes of uitstapjes maken, heerlijk uit eten gaan of lekker borrelen.

Zij zoekt een man die groter is dan zij, bij voorkeur iemand die verzorgd is, passie en gedrevenheid heeft voor zijn werk of vrijetijdsbesteding. Ze zoekt een optimistische, vrolijke en sociale man die ook graag reist. Iemand die geduldig is in een relatie en deze een eerlijke kans geeft om elkaar beter te leren kennen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *