Fantastisch nieuws!

We hebben fantastisch nieuws! Vanaf vandaag hebben Silver- en Gold-leden, met uitzondering van de matches die onze matchmakers verzorgen, zelf de mogelijkheid om tot 3 (Silver) of 5 (Gold) van de best passende anonieme profielen te ontdekken en direct contact te leggen bij wederzijdse interesse.

Heb je geen lidmaatschap van B-Loved?

Schrijf je vóór 1 december in als Persoonlijk Profiel. Ontvang een gratis maand Silver Membership*. Bevalt het? Laat het ons weten en geniet vanaf volgende maand van het Silver-lidmaatschap. Niet tevreden? Na 30 dagen schakel je over naar Persoonlijk Profiel ‘no cure, no pay’.

Meer controle over jouw match? Ontdek het nu!

Team B-Loved

Maya en Vanessa

(*) Alleen voor nieuwe klanten

(**) In ons “Persoonlijk Profiel”-pakket is de matching beperkt tot onze eigen kandidaatbestanden en contactadvertenties. Je ontvangt ook benaderingen van Silver- en Gold-leden op basis van de voorwaarden ‘no cure, no pay’. De frequentie hiervan kunnen we niet garanderen. Wil je een actieve zoekopdracht met meer criteria, zelf tot 3 bij Silver of tot 5 bij Gold anonieme profielen raadplegen, een koppeling met ons netwerk van kwalitatieve relatiebureaus en een hogere zichtbaarheid? Overweeg dan eens onze uitgebreidere services Silver en Gold.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *