Fantastisch nieuws!

We hebben fantastisch nieuws! Vanaf vandaag hebben Silver- en Gold-leden, met uitzondering van de matches die onze matchmakers verzorgen, zelf de mogelijkheid om tot 3 (Silver) of 5 (Gold) van de best passende anonieme profielen te ontdekken en direct contact te leggen bij wederzijdse interesse.

Heb je geen lidmaatschap van B-Loved?

Schrijf je vóór 1 december in als Persoonlijk Profiel. Ontvang een gratis maand Silver Membership*. Bevalt het? Laat het ons weten en geniet vanaf volgende maand van het Silver-lidmaatschap. Niet tevreden? Na 30 dagen schakel je over naar Persoonlijk Profiel ‘no cure, no pay’.

Meer controle over jouw match? Ontdek het nu!

Team B-Loved

Maya en Vanessa

(*) Alleen voor nieuwe klanten

(**) In ons “Persoonlijk Profiel”-pakket is de matching beperkt tot onze eigen kandidaatbestanden en contactadvertenties. Je ontvangt ook benaderingen van Silver- en Gold-leden op basis van de voorwaarden ‘no cure, no pay’. De frequentie hiervan kunnen we niet garanderen. Wil je een actieve zoekopdracht met meer criteria, zelf tot 3 bij Silver of tot 5 bij Gold anonieme profielen raadplegen, een koppeling met ons netwerk van kwalitatieve relatiebureaus en een hogere zichtbaarheid? Overweeg dan eens onze uitgebreidere services Silver en Gold.

Je Pagina Titel

Plan een gratis videogesprek

De beste manier om te ontdekken of wij je kunnen helpen: een persoonlijke kennismaking. Onze matchmaker Vanessa Pilloni bespreekt graag met je wat jouw relatiewensen zijn en hoe we daarin kunnen bemiddelen. Gratis, vertrouwelijk en 100% vrijblijvend.

Gratis, vertrouwelijk en 100% vrijblijvend.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *