Optimistsiche man zoekt een zelfstandige vrouw

Estimated reading time: 3 minuten

Woonachtig in Utrecht, 69 jaar

Bij mij is het glas altijd halfvol, je kan daarmee veronderstellen dat ik een geboren optimist ben. Met mijn 69 jaar sta ik nog altijd midden in het leven en ga ik graag op pad. Van origine kom ik uit een groot gezin waar normen en waarden hoog in het vaandel stonden, iets wat ik nog altijd met mij meedraag en ook waardeer in de ander. Dit heb ik meegenomen in mijn studierichting waarbij ik een universitaire studie heb afgerond in de USA, incl. Master degree Computer Science. Hierbij lag mijn focus voornamelijk op de managementkant i.p.v. de technische kant. Deze expertise heb ik vele jaren uitgeoefend in een groot internationale bedrijf. 

Tot op heden heb ik dan ook een prachtig leven gehad. Wegens het werken bij een internationaal bedrijf (en persoonlijke keuzes) heb ik de helft van mijn leven in het buitenland gewoond/gewerkt waarvan de laatste 20 jaar in het prachtige Nieuw Zeeland. 35 Jaar hiervan heb ik doorgebracht met een lieve vrouw die mij twee prachtige jongens heeft geschonken. Met mijn zoons heb ik nog altijd een uitstekende band. Echter, de interesses van mij en mijn voormalig partner zijn de afgelopen jaren dermate uit elkaar gegroeid dat wij in goed overleg hebben besloten onze wegen te scheiden. 

Lees verder en reageer.

Dating proefabonnement

Onze leden met een Silver Membership:

  • Ontvangen een eerste voorstel van onze matchmakers 9 keer sneller.
  • Komen tot 5 keer sneller in contact met andere singles via onze app.

Grijp nu de kans met ons speciale Proefabonnement Silver en ontdek de voordelen voordat je je committeert!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *