Spontane, extraverte vrouw zoekt een eerlijke man

Estimated reading time: 2 minuten

Zij is 40 jaar, 175 cm, donker haar, woonachtig in Alphen aan den Rijn

Zij is een 40-jarige vrouw van Surinaamse afkomst uit Alphen aan den Rijn, momenteel werkzaam bij een kringloopbedrijf en voorheen als receptioniste. Ze wordt gekenmerkt door haar spontaniteit, eerlijkheid, loyaliteit, vriendelijkheid, humor, zorgzaamheid, intelligentie en een sterk empathisch vermogen. Haar vrienden beschrijven haar als eerlijk, loyaal, extravert, trouw en leergierig.

Ze is ontzettend trots op haar nichtje en neefje; ze betekenen alles voor haar. Familie en vrienden zijn van onschatbare waarde, en haar hart smelt ook voor haar katje. Ze is dankbaar voor de liefde en steun van haar dierbaren.

In haar vrije tijd gaat zijn graag naar de bioscoop gaan of eten in een restaurant. Ze houdt van dansen op een concert of festival. Ze is erg creatief en geniet van de kleine dingen in het leven. Zij houdt van wandelingen aan het strand en bezoekt graag haar familie. Een andere hobby van haar is shoppen in de stad.

Ze gaat graag op vakantie en weekendjes weg, waarbij ze nieuwe plekken ontdekt en herinneringen creëert. Een gezellige avond tv kijken vindt ze heerlijk, maar het liefst danst en zingt ze met haar partner. Ze is een levensgenieter en deelt graag diverse activiteiten met haar partner.

Ze is op zoek naar een langdurige, gelijkwaardige, respectvolle, stabiele, gezonde en serieuze relatie. Haar ultieme droom is een toekomst met huisje, boompje, beestje, waarin ze samen kinderen grootbrengen, samenwonen en uiteindelijk trouwen. Het is belangrijk om elkaar eerst goed te leren kennen en te ontdekken of ze dezelfde doelen en waarden delen. Als de klik er is en ze bij elkaar passen, zou dat echt geweldig zijn!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *