Zelfverzekerde vrouw zoekt een partner met humor

Estimated reading time: 2 minuten

Zij is 47 jaar, 1.80 cm, woonachtig in Lanaken

Zij is een zelfverzekerde en sportieve vrouw met een passie voor het leven. Als juriste heeft zij een eigen bureau waar zij elke dag met veel plezier werk. Maar buiten haar werk geniet zijn van het leven met volle teugen.

Zij is daadkrachtig en ruimdenkend, met een goed gevoel voor humor. Zelfspot is haar niet vreemd, en ze waardeert het enorm als iemand anders dat ook heeft. Haar leven draait om balans en vrijheid, zowel in haar werk als in haar persoonlijke leven.

Sporten is een essentieel onderdeel van haar routine. Ze is vier keer per week te vinden op de tennisbaan, padelbaan of op haar mountainbike. Bewegen houdt haar niet alleen fit, maar geeft haar ook de energie om het beste uit het leven te halen.

Ze geniet van spontane uitjes en reizen. Of het nu een citytrip naar Marrakesh is of een avontuurlijke reis naar de Filipijnen, ze staat altijd open voor nieuwe ervaringen. Dit jaar kijkt ze uit naar de Olympische Spelen in Parijs, een evenement waar ze graag bij wil zijn.

Wat ze zoekt in een partner? Iemand die zelfverzekerd en rustig is, met een gezonde dosis zelfspot en passie voor zijn interesses. Samen sporten, uiteten gaan, weekendjes weg en simpelweg het leven delen, dat is waar ze naar verlangt.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *