Empatische vrouw zoekt een intelligente man

Estimated reading time: 3 minuten

Zij is 59 jaar, woonachtig in de omgeving Haarlem en verblijft in de weekenden in Zuidoost Friesland

Een empathische vrouw zoekt een intelligente man voor een duurzame relatie. Met een open houding is zij een aangename gesprekspartner die oprecht luistert en enthousiast communiceert. Zij is werkzaam als advocaat en plaatsvervangend raadsheer. Doordeweeks woont zij in de omgeving Haarlem en in het weekend vertoeft zij op haar boerderij in Zuidoost Friesland. Trots is ze op haar twee zelfstandige, ondernemende, lieve, en zorgzame kinderen.

Ze komt het beste tot haar recht in de natuur, samen met haar dierbaren en haar dieren. Haar passie ligt bij avontuurlijke reizen, en ze maakt regelmatig korte stedentrips, vooral voor museumbezoeken. Gezelligheid in en rond het huis, met vrienden en familie, staat hoog op haar lijst, evenals samen eten en spelletjes doen.

In haar vrije tijd bezoekt ze graag musea, tentoonstellingen, concerten en voorstellingen. Ze is sportief en beoefent activiteiten zoals paardrijden in de natuur, skiën, tennis, golf en hardlopen. In de zomer geniet ze van zwemmen in buitenwater. Ze is ook actief in verschillende boeken- en filmclubs.

Ze is een behulpzaam persoon, een vlotte prater die gemakkelijk communiceert. Als dierenvriend heeft ze een speciale band met de beesten om haar heen. Ze staat bekend als een doorzetter, iemand die eerlijk is en altijd haar eigen mening durft te uiten. Haar empathisch vermogen is sterk ontwikkeld, en ze is enthousiast in alles wat ze doet.

Soms geniet ze ervan om even alleen te zijn, maar ze is ook hartelijk en kan intens genieten van sociale interacties. Haar goedlachse humor maakt haar aangenaam gezelschap.

Sociaal en trouw, ze is betrouwbaar en vriendelijk. Zorgzaamheid is een van haar kernkwaliteiten, en ze is in staat om op een zelfstandige manier anderen te ondersteunen en te koesteren. Kortom, zij is een gevoelige, vriendelijke en zelfstandige persoon met een rijk palet aan eigenschappen.

De man die zij zoekt is net als zij breed geïnteresseerd, heeft een goed gebit, is betrokken en staat positief in het leven. Hij toont oprecht interesse in haar en haar kinderen. Hij is sportief, rookt niet en leeft gezond. Hij is relaxed van aard en heeft een gezond portie humor. Hij geniet van het leven, is avontuurlijk en houdt van reizen. Hij is tussen de 55 en 70 jaar.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *