Bourgondische man zoekt intelligente vrouw

Hij is 63 jaar, woonachtig in Maastricht

Man, 63 jaar oud en woonachtig in Maastricht in zijn eigen huis. Hij heeft geen kinderen, heeft verschillende relaties gehad en samengewoond.

Met een lengte van 180 cm, heeft hij 25 jaar lang een groot symfonisch orkest gemanaged, waarbij hij veel heeft gereisd en diverse beroemdheden heeft ontmoet.

Hij studeerde muziekwetenschappen en kunstmanagement aan de Universiteit van Amsterdam.

Momenteel geniet hij van zijn tijd door te koken voor groepen mensen, wat een ware passie van hem is. Op verzoek bereidt hij verschillende gangen voor zijn gasten. In zijn vrije tijd kookt hij ook graag voor vrienden en familie, terwijl hij een Bourgondische levensstijl aanhoudt.

Een andere passie van hem is Italië. Hij bezit daar een huis waar hij regelmatig verblijft. Hij houdt van de cultuur, de mensen, het eten en de wijnen.

Zijn eigenschappen omvatten creativiteit, muzikaliteit, ondernemingszin, daadkracht, sociaal vermogen, humor en een Bourgondische levensstijl. Hij spreekt meerdere talen, waarvan Engels en Duits vloeiend zijn.

Hij is op zoek naar een vrouw met een mooie uitstraling, intelligent en breed geïnteresseerd. Samen willen zij genieten van het Bourgondische leven in Maastricht en in Italië.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *