Vlotte, goed uitziende man zoekt een warme vrouw

Hij is 65 jaar, woonachtig in Uithoorn

Hij is een intelligente, vlotte, goed uitziende man. Hij is 65 jaar, geboren in Amsterdam, getogen in Heemskerk en nu alweer ruim 26 jaar woonachtig in Uithoorn.

Hij heeft een hechte relatie met zijn kinderen en kan prima overweg met zijn ex-vrouw. Sinds zijn scheiding heeft hij een aantal relaties gehad.

Hij besteedt zorg aan zijn uiterlijk en zijn gebruikelijke kledingstijl is te omschrijven als casual/zakelijk. Hij presenteert zich op een vriendelijke en gepast toegankelijke manier. Hij communiceert zeker en gemakkelijk over uiteenlopende onderwerpen als het verleden, het heden en zijn passies. Door zijn positieve houding weet hij een gemoedelijke en prettige sfeer te creëren.

Een grote passie van hem is muziek. In zijn jeugd was hij al Dj in een dancing, mede-eigenaar van een drive-in discotheek en ook nu nog geniet hij ontzettend veel van muziek in haar breedste vorm. Daarnaast bezoekt hij regelmatig concerten. Verdere interesses van hem zijn IT, fotografie, film en lezen.

Hij reist graag en ook gevarieerd. Zo vindt hij de Waddeneilanden super maar ook Italië, Oostenrijk en Frankrijk hebben zijn aandacht.

Hij leidt een comfortabel, gepassioneerd en vol leven. Hij geniet van thuis zijn, zijn huis, een goed glas wijn en kan goed relaxen.

Hij geeft zijn huidige leven een 8 maar zou graag nog een fijne relatie hebben.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *