Houd het eerste contact kort en bondig

Estimated reading time: 1 minuut

We willen graag een belangrijk advies met je delen: houd het eerste contact om een date af te spreken kort en bondig.

Uit onze ervaring blijkt dat uitgebreide telefoongesprekken vooraf de kans op een daadwerkelijke ontmoeting kunnen verminderen. In plaats daarvan raden we aan om snel een afspraak te maken voor een ontmoeting, zoals een koffie, lunch of wandeling. Daarnaast adviseren we om je profielfoto van je app te veranderen naar iets unieks, zoals een kinderfoto of een ander onherkenbaar portret. Dit kan de focus verleggen naar andere aspecten dan alleen uiterlijk.

Laten we openstaan voor nieuwe mogelijkheden en zien wat voor prachtige verbindingen er kunnen ontstaan!

Met vriendelijke groet,

Vanessa Pilloni.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *