Levendige man met hart voor muziek zoekt actieve vrouw

Hij is een 63-jarige man uit de omgeving Eindhoven, 186 cm lang, met een leuk kort baardje en blauwe ogen. Hij heeft een normaal postuur. Sinds het overlijden van zijn vrouw, is hij nu zeven jaar alleen. Hij heeft een sterke en hechte band met zijn twee geweldige zonen van 29 en 27 jaar.

Hij studeerde wiskunde en informatica aan de TU Delft en is al 25 jaar zelfstandig ondernemer in de ICT-sector. Als netwerker tussen verschillende organisaties, geniet hij van zijn werk en de uitdagingen die het met zich meebrengt.

Zijn dagen zijn gevuld met allerlei leuke en actieve activiteiten. Hij roeit 1-2 keer per week, gaat regelmatig naar de sportschool en let meestal op zijn voeding. Maar dat betekent niet dat hij niet kan genieten van een heerlijk glas wijn en een goede maaltijd!

Muziek speelt een grote rol in zijn leven. Hij bezoekt graag live optredens en gaat elk jaar drie dagen naar het North Sea Jazz Festival. Daarnaast is hij een aantal jaren geleden begonnen met het beoefenen van piano en geniet hij van goede films, zowel in de bioscoop als thuis. In zijn vakanties ontdekt hij graag nieuwe plekken en hij is dol op de Middellandse Zee. Zeilen is een andere passie van hem.

Hij heeft geleerd om zijn gevoelens te uiten en is begaan met anderen. Hij is extravert, speels, moedig en intelligent, met een goed gevoel voor humor. Hij staat nieuwsgierig in het leven en wil samen met zijn nieuwe partner avonturen beleven, zowel met z’n tweeën als met zijn kinderen erbij.

Hij is op zoek naar een speelse vrouw die jong van geest is en net als hij nieuwsgierig in het leven staat. Het zou fantastisch zijn als jij ook van muziek houdt en graag op het water bent. Hij waardeert goede gesprekken en hoopt samen met jou leuke dingen te kunnen doen en ontdekken.

Samen lachen, liefhebben, en het avontuur aangaan!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *