Dynamische en charismatische ondernemer zoekt gepassioneerde, elegante en slimme vrouw om samen het leven te omarmen

Estimated reading time: 2 minuten

Ontembare energie, scherpzinnige geest, belangstellend, ambitieus, enthousiast, klasse, ondernemer in hart en nieren. Positief ingesteld. Doorzetter. Graag bezig en zit weinig stil. WO opgeleid. Gaat voor echte verbinding. Trotse en liefdevolle vader en familieman. Galant en gastvrij. Ziet er goed uit en heeft gevoel voor stijl en fashion. Geeft aandacht, luistert en kijkt goed. Zelfverzekerd, succesvol, maar verre van arrogant.

Gek op musicals. Sportief; hardlopen, golf, fitness en padel. Buiten zijn en leuke dingen doen met leuke mensen. Hechte en langdurige vriendschappen. Houdt van lang tafelen en goede gesprekken. Thuis of in een goed restaurant. Work hard, play hard. Mooie reizen, weekendjes en weekjes weg. Koestert juist ook de kleine en eenvoudige dingen in het leven.

De vrouw die bij hem past is ondernemend, betrokken, vrouwelijk, fashionable, warm, zorgzaam, spontaan, gepassioneerd, stabiel, intelligent, sportief (golf is een pré). Emotionele en intellectuele verbinding, jezelf kunnen zijn, elkaar waarderen en inspireren. Vertrouwen, liefde, warmte, plezier en diepgang.

54 jaar – 1,76 m 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *