Ambitieuze man zoekt sportieve vrouw

Estimated reading time: 2 minuten

Hij is 36 jaar, woonachtig in Bussem, 1.76 cm.

Beroep: AI Data Scientist

Opleiding: Rechten aan de TU in Utrecht en Bioinformatics aan de Universiteit van Leiden

Hij is een ambitieuze en geordende professional die zijn passie voor technologie combineert met zijn liefde voor sport en avontuur. Hij heeft een sterke discipline, wat zich vertaalt in zowel zijn werk als zijn persoonlijke leven. Hij geniet van het leven en weet altijd het positieve te zien, wat hem een opgewekte en energieke persoonlijkheid maakt.

Hij houdt van een actieve levensstijl en surft regelmatig, doet aan kickboksen en gaat graag op surfvakanties. Hij is een fervent reiziger en heeft vorig jaar met vrienden de Verenigde Staten van kust tot kust doorkruist. Ook Europese bestemmingen trekken zijn interesse, zowel voor langere verblijven als voor korte weekendjes weg.

Hij geniet van wandelen en het ontdekken van nieuwe omgevingen, zowel dichtbij als ver weg. In zijn vrije tijd drumt hij graag en luistert hij naar verschillende muzieksoorten, wat hem ontspanning en inspiratie biedt. Als levensgenieter waardeert hij zowel nieuwe gerechten in hippe restaurants als rustige avonden met vrienden.

Hij zoekt een partner die net zo ambitieus en energiek is als hijzelf. Iemand die houdt van reizen, sportief is en positief in het leven staat. Hij zou graag een gezin willen stichten met de vrouw van zijn dromen, die spontaan, extravert en sportief is, en bezig met een gezonde levensstijl. Goede gesprekken en wederzijds respect zijn voor hem de sleutel tot een succesvolle relatie.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *