Sociale man zoek lieve vrouw om samen van het leven te genieten

1.84 cm, woonachtig Nijmegen, 73 jaar

Hij is een 73-jarige man uit Nijmegen, die nog een tiental mooie en intensieve jaren wil beleven, met ruimte voor geluk en meer ontspanning. Na 40 jaar keihard gewerkt te hebben, is hij nu vastberaden om te genieten van zijn pensioen. Hij heeft een lange carrière achter de rug aan een hogeschool in de gezondheidszorg, waar hij aanvankelijk als docent werkte en later meer coördinerende taken op zich nam. Hoewel hij nu gepensioneerd is, blijft hij actief als vrijwilliger in het bestuur van een landelijke stichting en leidt hij een groep in Nijmegen.

Zijn karakter wordt gekenmerkt door sociale en maatschappelijke betrokkenheid, rechtvaardigheid, loyaliteit en trouw. Hij kan soms ongeduldig zijn, maar is altijd progressief en optimistisch. Hij komt uit een gelukkig gezin en heeft na zijn studie mooie banen gehad. Hij is gescheiden en heeft uit zijn huwelijk twee prachtige zonen.

Geboren in Maastricht, woont hij nu in Nijmegen, waar hij zijn vrije tijd ten volle benut. Hij besteedt veel aandacht aan zijn (klein)kinderen en vrienden, en blijft bestuurlijk actief in vrijwilligerswerk. Via zijn werk heeft hij veel internationale reizen gemaakt en dat doet hij nog steeds graag, het liefst samen met een partner. Hij spreekt graag Frans en een beetje Italiaans tijdens zijn reizen.

Hij geniet van bezoeken aan musea en klassieke concerten, hoewel hij geen fan is van André Rieu. Daarnaast leest hij graag literatuur en verkent hij graag de mooie omgeving van Nijmegen. Thuis zijn is voor hem ook een genoegen.  Hij is graag buiten en maakt graag fietstochten. Hij zoekt een partner om samen deze passies te delen en de komende jaren vol geluk en ontspanning door te brengen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *