Telefoonnummer

+31 (6) 83453620

Email

klantenservice@b-loved.nl

Actief zoeken

Laat de zoektocht over aan een van onze professionele matchmakers.

Meer informatie
Actief zoeken

Gevonden worden

Dagelijks zoeken datingbureaus naar geschikte kandidaten voor hun actieve cliënten. Wil jij zichtbaar voor hun zijn?

Stop met zoeken!
Gevonden worden

TALK to MATCH

ONTVANG 50% KORTING OP HET ONLINE-SPEEDDATINGEVENEMENT VAN 30 NOVEMBER 2022
Online evenementen. De betrokkenheid van onze professionele matchmakers maakt onze service uniek.

TALK to MATCH
TALK to MATCH

Ervaringen

Wij zijn super blij dat we onderstaande succesverhalen met je mogen delen.We hopen dat je er net zo van geniet als wij en wie weet plaatsen we de volgende keer jouw verhaal er ook bij.

Kennismakingsgesprek inplannen?

Overweeg je gebruik te gaan maken van een van onze lidmaatschappen? Wij plannen graag vrijblijvend een kennismakingsgesprek met je in. Gedurende dit gesprek leggen we aan je uit wie we zijn en wat onze werkwijze is. Daarnaast licht je kort jouw achtergrond toe en wat je verwacht van de samenwerking. 

WIE GAAT JE HELPEN?

"Al van kinds af aan ben ik geïnteresseerd in de medemens. Als Italiaanse heb ik bovendien een voorliefde voor schoonheid, zowel voor het uiterlijk als voor het innerlijk. Sinds mijn 25ste ben ik gelukkig samen met mijn man. Inmiddels hebben we twee prachtige kinderen. In mijn werk als personal matchmaker bij B-Loved Nederland begeleid ik mensen die openstaan voor een nieuwe relatie. Je wilt je leven delen met iemand die goed bij jou past. Hoe ga je die persoon vinden? Ik help je graag met het vinden van jouw liefde. Mensen bij elkaar brengen en gelukkig maken, daar zet ik mij vol overgave voor in.  “Vier het leven, vier de liefde”! Zet die eerste stap op weg naar een nieuwe toekomst!" – Partner, Personal Matchmaker B-Loved Nederland,  Vanessa Pilloni

Blog B-Loved Nederland

B-Loved Nederland

Op de hoogte blijven van B-Loved Nederland.

We houden niet van spam en beloven alleen interessante informatie te sturen.

Dank je wel!