Voor de single die voor kwaliteit, gemak en resultaat gaat

Ons Silver Membership voor relatiebemiddeling is dé oplossing voor serieuze singles om hun droompartner te ontmoeten. Laat ons het zoekwerk doen en besteed je eigen energie en aandacht alleen aan geselecteerde matches die wij voor je vinden. Geen tijdverspilling en valse hoop, maar serieuze dates met een serieuze kans op een duurzame relatie.

Als je al wat langer online op zoek bent naar een relatie, dan weet je dat “gratis” en “goedkoop” maar zelden werken. Maar ook op de duurdere dating-apps en -platforms vallen resultaten vaak tegen.

In ons “Silver Membership” vind je de perfecte balans tussen prijs, efficiëntie en resultaat. 

Stop met eindeloos scrollen, het eeuwige swipen en de chats die nooit ergens toe lijken te leiden… en vertrouw op de ervaring en professionaliteit van onze matchmakers om eindelijk met succes te gaan daten.

Ons Silver Membership voor relatiebemiddeling biedt jou:

 1. Persoonlijke hulp bij het opstellen van een Persoonlijk Profiel

  In een online intake-gesprek schrijven we samen met jou een effectief en aantrekkelijk profiel om de best mogelijke matches tot stand te brengen.

 2. Persoonlijke zoekinspanning door onze matchmakers

  Vanaf nu sta jij bij ons “op de agenda” en kijken we voortdurend pro-actief voor je uit naar kandidaten om je mee in contact te brengen. Wij doen al het zoek- en voorwerk… en jij kunt je richten op de dates zelf!

 3. Hoge zichtbaarheid op verschillende platforms

  We maken je profiel (geanonimiseerd) zichtbaar bij partners in ons uitgebreide netwerk van relatiebureaus in Nederland, én natuurlijk binnen onze eigen gescreende bestanden via onze contactadvertenties.

 4. Je krijgt gemiddeld 6 tot 8 matches per 12 maanden

  Met een “match” bedoelen we dat beide singles met elkaar op date willen, ofwel: de vonk springt aan beide kanten over. We streven ernaar om je al binnen 1 maand zo’n match te bezorgen!

Je investering

De eenmalige inschrijvingskosten hiervoor bedragen € 245.

De kosten voor het Silver Membership bedragen € 99,95 per maand, met een looptijd van 1 jaar.

Na het eerste jaar is je lidmaatschap per maand opzegbaar. 

Overtuigd? Meld je dan vandaag nog aan voor ons Silver Membership!

Plan een gratis videogesprek en we hebben snel contact om alles in gang te zetten..

Heb je nog vragen? Mail ons dan op klantenservice@b-loved.nl: we reageren altijd binnen 1 werkdag.

Je Pagina Titel

Plan een gratis videogesprek

De beste manier om te ontdekken of wij je kunnen helpen: een persoonlijke kennismaking. Onze matchmaker Vanessa Pilloni bespreekt graag met je wat jouw relatiewensen zijn en hoe we daarin kunnen bemiddelen. Gratis, vertrouwelijk en 100% vrijblijvend.

Gratis, vertrouwelijk en 100% vrijblijvend.

 

Ik had nooit gedacht dat deze liefde ons nog zou overkomen.
Eindelijk is het gelukt! Dankzij jullie hulp ben ik tot over mijn oren verliefd geworden. Het begon allemaal met vele telefoontjes, sms’jes en chats, eigenlijk hadden we al veel tijd samen doorgebracht zonder dat we elkaar hadden gezien, en dát voelde al goed. Al snel bleek dat we na onze eerste ontmoeting de ander niet echt uit ons hoofd konden krijgen.
Het komt er op neer dat B-loved een perfecte match heeft gemaakt op elk vlak. We willen niet meer zonder elkaar en we gaan er voor de volle 100% voor. Ik had nooit gedacht dat deze liefde ons nog zou overkomen. Uit het diepste van mijn hart wil ik jullie bedanken!
” – Man, 44 jaar

Toch nog vragen?

We nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden!

Veelgestelde vragen

Silver Membership

Je kan een e-mail sturen naar klantenservice@b-loved.nl of bellen (of een WhatsApp-bericht sturen) naar 06-83453620.

Het Silver Membership is 12 maanden en daarna kun je het abonnement onbeperkt per maand verlengen. Na het verstrijken van de contractperiode, vanaf het moment van ondertekening, wordt het contract (uitsluitend in overleg) verlengd voor een periode die gezamenlijk is overeengekomen. Wanneer je tijdelijk niet beschikbaar bent voor bemiddeling wordt de overeenkomst niet ‘on hold’ gezet. Je kunt geen aanspraak maken op restitutie van het betaalde. 

De duur van het Silver Membership is 12 maanden en daarna kun je het abonnement onbeperkt per maand verlengen.

Statistisch gezien zijn vijf of zes matches vaak voldoende, maar onze ervaring leert dat soms één ontmoeting al succesvol kan zijn.

Na het kennismakingsgesprek en de aanmelding plannen wij direct een intakegesprek en gaan meteen voor je aan de slag.

Cliënten die een lidmaatschap bij ons hebben afgesloten, kunnen gebruik maken van onze datingapp. Met het Silver Membership kan je zelf tot drie passende anonieme datingvoorstellen per maand ontvangen uit ons bestand, behalve matches die door onze matchmaker worden gemaakt. Als er een wederzijdse interesse is en de single van jouw keuze heeft ook een Silver of Gold Membership abonnement, dan kunnen jullie via de app met elkaar in contact komen zonder tussenkomst van een van onze matchmakers. Meer informatie kun je vinden in de FAQ Dating App.

Het abonnement wordt na 12 maanden automatisch verlengd op het moment dat je het niet binnen dertig dagen voor het einde van de contractperiode opzegt.

Na een jaar kun je het lidmaatschap opzeggen, uiterlijk 30 dagen voor het aflopen van het lidmaatschap.

Je kunt het lidmaatschap na 12 maanden opzeggen. Als je het lidmaatschap uiterlijk 30 dagen voor het einde van de contractperiode opzegt, dan wordt het abonnement automatisch stopgezet. Je krijgt 30 dagen voor het einde van het lidmaatschap een mail van ons, waarin je de mogelijkheid hebt om het lidmaatschap op te zeggen. Of je kunt besluiten over te stappen op een andere abonnementsvorm van B-Loved, zoals Het Persoonlijk Profiel Lidmaatschap (https://www.b-loved.nl/dating-service/).

Als je hebt gekozen voor het Silver Membership, dan kun je via deze pagina https://www.b-loved.nl/aanmelden-silver/ een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen met onze matchmaker.

Via deze link kun je het 30 dagen Proefabonnement afsluiten: https://www.b-loved.nl/silver-proefabonnement-relatiebemiddeling/.

Het proefabonnement moet binnen 30 dagen worden opgezegd, daarna wordt automatisch het Silver Membership met elf maanden verlengd.

In het proefabonnement kun je 30 dagen kennismaken met onze werkwijze en bekijken of die bij je past. Daarna heb je de keuze; blijf je 11 maanden bij het Silver Membership, of stap je over naar een andere abonnementsvorm, zoals Het Persoonlijke Profiel Lidmaatschap op basis van no cure, no pay. Je betaalt dan € 150 per match.

Het proefabonnement is inhoudelijk hetzelfde als het Silver Membership van een maand. Daarbij wordt je profiel gemaakt, het datingprofiel wordt naar relatiebemiddelingsbureaus gestuurd en op ons prikbord geplaatst en je kunt gebruik maken van onze datingapp.

De namen hebben dezelfde inhoudelijke betekenis. Je kunt gebruik maken van het Silver Proefabonnement Relatiebemiddeling, met een opzegtermijn van dertig dagen. Daarna kun je overstappen op het Silver Membership of Gold Membership.

De intake kosten zijn inbegrepen bij de kosten van de eerste maand van het Silver Membership. Een betaallink ontvang je na het kennismakingsgesprek met onze matchmaker. 

De kosten voor het lidmaatschap zijn € 99.95 per maand. De eerste maand dient betaald te worden voor aanvang van de intake. Je ontvangt een link om te betalen en om het contract elektronisch te ondertekenen. 

pastedGraphic.png  Persoonlijke begeleiding bij het opstellen van jouw profiel

pastedGraphic_1.png  Actieve zoekinspanning door onze matchmakers

pastedGraphic_2.png  Hoge zichtbaarheid op diverse platforms

pastedGraphic_3.png  Gemiddeld 6 tot 8 matches per 12 maanden

pastedGraphic_4.png pastedGraphic_5.png️Maximaal drie anonieme profielen per maand die je zelf kunt raadplegen en met wie je zelf contact opneemt pastedGraphic_5.png

Jazeker. Je profiel wordt geanonimiseerd zichtbaar in ons uitgebreide netwerk van relatiebureaus binnen onze eigen gescreende bestanden en via onze contactadvertenties. Je e-mailadres en je telefoonnummer zijn niet zichtbaar en we plaatsen nooit je privégegevens of foto online. Zodoende voldoen wij aan de AVG-richtlijnen. Zie de privacyverklaring (https://www.b-loved.nl/privacybeleid/)  op onze website.

Je krijgt gemiddeld 6 tot 8 matches per twaalf maanden. Het kunnen er meer zijn, als we meer kandidaten voorstellen voor je kunnen vinden. Als het lastiger is om een match voor je te regelen, dan adviseren wij het Gold Membership, dat meer op jouw wensen is afgestemd.

Ja, je kan elk moment upgraden van Silver Membership naar Gold Membership (https://www.b-loved.nl/laat-de-zoektocht-naar-je-droompartner-over-aan-een-professioneel-relatiebemiddelingsbureau/.)

Het Gold Membership sluit je af voor een periode van 12 maanden.

B-Loved is er voor zelfbewuste en gedreven singles tussen 30 en 75 jaar, die op zoek zijn naar een serieuze relatie en hierin bereid zijn om te investeren qua tijd en geld.