Man 41 jaar uit Woerden

Categorie: Tag:

Beschrijving

CHARMANTE, VROLIJKE MAN ZOEKT MAN WAARMEE HIJ LEUKE DINGEN ONDERNEEMT

Hij is 41 jaar, 174 cm lang, donkerblond en blauwe ogen, woonachtig in Woerden.

Hij is 40 jaar en woonachtig in Woerden. Een charmante, goed uitziende en vrolijke man. Zijn vrolijke en positieve levenshouding is wat als eerste opvalt in het contact. Een gedreven en ruimhartige man die veel ruimte aan de ander kan geven. Hij is open, flexibel en zorgzaam; hij kan zich goed in de ander verplaatsen.

Hij heeft als zelfstandig ondernemer zijn leven goed op orde; wat hij terug wil zien in een toekomstige partner. Zijn werk is z’n passie. Naast zijn werk heeft hij een sociaal leven, lieve familie waar hij close mee is, en vrienden. Zijn hobby is hardlopen en de dressuursport, hij heeft een eigen paard waar hij dagelijks mee rijdt. Zijn wens is om dit fijne en leuke leven te gaan delen met een partner, welke een aanvulling is. Iemand die kiest voor stabiliteit in de relatie en de tijd van wilde haren en ontdekken achter zich heeft gelaten.

Binnen een relatie is het belangrijk voor hem dat er ruimte is voor eigen tijd en hobby. Van een partner verwacht hij dat deze gedreven en carrièregericht is, een partner die houdt van de leuke dingen in het leven, familie en vrienden, gezelligheid met uit eten, stedentrips en vooral plezier maken, humor en relativeren. Hij is op zoek naar een mannelijke man die lekker in zijn vel zit. Eentje die ook zijn leven op orde heeft en er aan toe is dat te delen.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.