Man 42 jaar uit Wetteren(België) 

Beschrijving

STIJLVOLLE, AANTREKKELIJKE MAN ZOEKT VERZORGDE VROUW   

Hij is 42 jaar, 190 cm lang, bruine ogen, woonachtig in Wetteren(België)

Hij valt op door zijn grote, stijlvolle, aantrekkelijke en verzorgde verschijning. Hij is van Nigeriaanse afkomst. Qua karakter is hij rustig en zorgzaam. Met zijn interesse in filosofie voert hij graag een diepgaand gesprek.  Hij zegt van zichzelf wat introvert te zijn, maar hij is vlot in de omgang.

Hij is werkzaam in de IT-sector. Hij houdt van cultuur en gaat graag fietsen of wandelen.  Maar gezellig thuis zijn kan hem ook bekoren. Hij leert graag bij om zichzelf verder te ontwikkelen.

Hij is op zoek naar een goed uitziende, verzorgde en gecultiveerde dame om samen een concertje of een lezing te bezoeken. Een zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil.  Hij hecht veel belang aan open en eerlijke communicatie en zoekt een vrouw met het hart op de tong. Volgens hem is alles bespreekbaar.

Hij streeft naar een balans tussen dingen samendoen en elkaar voldoende vrijheid geven.

Ben jij zijn soulmate?


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.