Vrouw 46 jaar uit Amersfoort

Beschrijving

POSITIEVE, HUMORISTISCHE VROUW ZOEKT MAN OM TE GENIETEN VAN DE KLEINE DINGEN VAN HET LEVEN.

LEEFTIJD 46 JAAR,  172 cm, WOONACHTIG IN AMERSFOORT

Zij is humoristisch en levenslustig, en geniet ze van kleine dingen in het leven. Zij is creatief en houdt ervan om nieuwe dingen te proberen, zoals bakken en koken. Zij is gezondheidsbewust en leidt een gezonde levensstijl. Ze is loyaal en behulpzaam, en woont in Nederland met haar dochter van 13 jaar. Zij brengt graag tijd buitenshuis door en voelt zich dicht bij de natuur.

Zij is tolerant en begripvol, en voelt zich op haar gemak bij mensen die vol leven zijn. Zij denkt graag na over hoe ze anderen vreugde kan brengen. Zij houdt van reizen, en is op zoek naar een partner met wie ze een gelukkige relatie kan opbouwen. Zij is op zoek naar iemand die net zo is als zij, en die dezelfde waarden en interesses deelt. Als ze verliefd zou worden, zou ze zonder problemen naar haar toekomstige partner verhuizen.

Zij zoekt een toekomstige partner die een eigen woning heeft, en die niet per se hoger opgeleid hoeft te zijn. Zij zoekt iemand met een goed hart en gezamenlijke interesses. Als je denkt dat je deze persoon bent, aarzel dan niet om contact met haar op te nemen.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.