Man 51 jaar uit Zoetermeer

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

VROLIJKE, GOED VERZIRGDE MAN, ZOEKT SOCIALE MAN VOOR EEN DUURZAME RELATIE 

Hij is een positieve, vrolijke en goed verzorgde man. Hij heeft een normaal postuur, kort haar, grijs-blauwe ogen en is 1.76 m lang. Hij is brildragend en hij heeft een verzorgde korte baard. Zijn kledingstijl is netjes en casual. Hij woont in een warm, modern ingericht huis in Zoetermeer.

Hij is een behulpzame, betrouwbare en liefdevolle man. Hij heeft oog voor details en kan soms wat te perfectionistisch zijn, vooral in zijn werk. Hij is een actieve man die hard kan werken, maar ook tijd kan maken voor de leuke en mooie dingen in het leven. Soms kan hij wat eigenwijs zijn, maar dit ziet hij ook als een positieve eigenschap. Hij kan mensen goed inschatten en werkt voor namelijk vanuit zijn gevoel. Hij is open en doortastend. Hij wil graag goed doen voor anderen en daar kan hij kan soms wat te ver in gaan. Hij is oprecht geïnteresseerd in de mens en alles wat hen bezig houdt. Hij praat makkelijk en is gezellig.

Hij heeft HBO-denkniveau. Hij is zelfstandige.

Hij wandelt graag in de natuur. Hij houdt ervan om onder de mensen te zijn. Uit eten, op een terrasje zitten of naar een musical gaan, doet hij graag. Zijn werk hoort ook bij zijn hobby’s, omdat hij dit met veel plezier doet. Hij houdt van verschillende soorten muziek. Televisie kijkt hij niet veel, maar met een toekomstige partner zou hij dit wel willen oppakken. Hij gaat graag skiën. Lekker in de buitenlucht actief bezig zijn. Wat vakanties betreft, houdt hij meer van luxere oorden.

Hij zoekt een eerlijke, sociale en zelfstandige man. Een man die graag onder de mensen is en zeker ook aandacht aan hem geeft. Een man waarmee hij een goede verbinding heeft. Een man die actief is en iets van het leven wil maken. Iemand waarmee hij op hetzelfde level zit zodat zij ook leuke en diepgaande gesprekken kunnen hebben, maar ook samen heerlijk kunnen lachen. Een man die niet rookt. Hij wil uiteindelijk samenwonen naar uiteraard eerst elkaar goed te hebben leren kennen.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.