Vrouw 56 jaar uit Amstelveen

Beschrijving

ENTHOUSIASTE EN POSITIEVE VROUW ZOEKT EEN VERZORGDE, PASSIEVOLLE MAN VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Zij is 56 jaar, 180 cm, woonachtig in Amstelveen.

Een enthousiaste, positieve vrouw van Surinaamse afkomst, zoekt een passievolle man voor een duurzame relatie. Met een open houding is zij een aangename gesprekspartner die oprecht luistert en enthousiast communiceert.

Zij woont in Amstelveen in een eigen huis. Vier van haar vijf kinderen wonen inmiddels zelfstandig. Een dochter van 20 jaar is thuiswonend. Sinds drie maanden heeft zij een kleinkind waar ze erg trots op is. Als medewerker invorderaar van het UWV werkt zij met veel plezier en voldoening. Naast haar werk volgt ze een opleiding tot coach.

Familie en vrienden omschrijven haar als een lieve vrouw met een sterk karakter, iemand met een positieve instelling die anderen graag bemoedigt. Zorgzaam, passievol en pittig. Een vrouw die volop met haar beide benen op de grond staat.

Regelmatig is zij te vinden in musea, de bioscoop of in de natuur. Daarnaast vindt zij het heerlijk om met haar familie gezellig samen thuis te zijn en gezelschapsspelletjes te spelen. Ook luistert zij graag naar Nederlandstalige of hedendaagse muziek. Daarnaast doet ze aan fitness en wandelt ze graag.

De man die zij zoekt is energiek en heeft het leven goed op de rit. Hij heeft een sterkte persoonlijkheid en is zorgzaam. Hij heeft humor en is een familiemens. Ze kan serieuze gesprekken met hem voeren en hij heeft oprechte interesse in haar. Hij is tussen de 51 en 62 jaar.

Haar droom voor de toekomst is samen te zijn met een partner. Samen een leven opbouwen, genieten van elkaar en van beide families.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.