Man 57 jaar uit Gelderland

Beschrijving

Hij is 57 jaar, een zeer vitale  en jonger ogende man met korte krullende donkere haren en groen/bruine ogen.

Hij heeft een sportief/normaal postuur (1,72m) en kleedt zich trendy, casual en indien nodig in pak. Hij maakt altijd een verzorgde en representatieve indruk.

Qua karakter is hij: eerlijk, serieus, onafhankelijk, zelfstandig, attent, opmerkzaam, behulpzaam en spraakzaam. Hij heeft een luisterend oor, is belangstellend en heeft een flinke dosis humor. Verder is hij maatschappelijk betrokken en op de hoogte van wat  zich afspeelt. Gezegd mag worden dat hij makkelijk in de omgang is, waarden-, en normen besef heeft en zich prima kan aanpassen.

Hij is zelfstandig ondernemer. Werkt met mensen. Zijn sociale-, communicatieve vaardigheden en zakelijke kanten kan hij hierin tot uitdrukking brengen.

Zijn leuke vrijstaande woning heeft hij heel gezellig ingericht. Hij doet zelf de complete huishouding en houdt zijn mooie tuin op orde.

Daarbij heeft hij een leuke vriendengroep en ontvangt hij hen nu en dan om samen bij te praten en te lachen. Ook gaan zij samen regelmatig ergens iets drinken of eten. Op sportief vlak is hij meerdere malen per week in het plaatselijke fitnesscentrum te vinden. Hij is jarenlang tennisleraar en (personal trainer)fitness-instructeur geweest.

Wat betreft vakantie bestedingen is hij al eens naar Florida, Suriname en Egypte geweest.Daarnaast heel veel (Zuid) Europese landen. Meestal verbleef hij dan in een All inclusive resort. Met de juiste vrouw staat hij absoluut open voor ideeën. Ook stedentrips wil hij graag met haar ondernemen.

De vrouw met wie hij graag wil kennismaken is: een “warme” vrouw, sociaal, lief, eerlijk, begripvol en empathisch.

Chemie en aantrekkingskracht vindt hij belangrijk.

Vanzelfsprekend hoopt hij dat ze er leuk uitziet.

Hij rookt niet, drinkt met mate, houdt van dieren, heeft een auto en een motorrijbewijs.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.

Extra informatie

Leeftijdscategorie

55-64