Vrouw 62 jaar Aalst (Belgie)

Beschrijving

BRUISENDE, DYNAMISCHE VROUW ZOEKT MAN WAARMEE ZIJ LEUKE DINGEN ONDERNEEMT. 

Aalst (Belgie), 62 jaar, blondine.

Zij is een bruisende, dynamische en spontane vrouw is met een stralende glimlach. Eentje die je voor altijd bij zal blijven.  Zij is verzorgd, goed gekleed, stijlvol, normaal gebouwd, half lang blond haar, en grote mooie Bambi-ogen.

Als zelfstandig ondernemer is ze nog steeds actief bezig, zij het dan op een lager pitje dan voorheen, ze geniet graag ten volle van het leven.

Na een lang, goed huwelijk werd ze weduwe, dat heeft ze een plekje kunnen geven en nu staat haar hart open voor een nieuwe liefde.

Zij is positief ingesteld, steeds goedlachs, zorgzaam, behulpzaam, lief, eerlijk, ze heeft het hart op de tong, is correct en respectvol, een echt familiemens, een bezige bij, en sociaal.

Ze houdt van een keertje naar de wellness – sauna te gaan, citytrips, gezellig naar een restaurant te gaan, maar kookt ook graag zelf.

Wandelen, shoppen, reizen naar zon, erop uitgaan met vriendinnen, de zee. Zij heeft een brede interesse en staat open voor hobby’s van haar partner.

De man die haar hart sneller doet slaan is een gentleman, iemand die weet wat hij wil, respectvol en attent, een levensgenieter pur sang, en iemand die zijn wereld kent. Ben jij de charmante, goodlooking, verzorgde man met savoir-vivre en de nodige dosis pit? Droom je er net als zij van om veel tijd door te brengen in Spanje? Dan zijn jullie DE perfecte match.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.