Man van 65 jaar uit Noordwijk

Categorie: Tag:

Beschrijving

ONDERNEMENDE, ROMANTISCHE MAN ZOEKT EEN AVONTUURLIJKE, AANTREKKELIJKE VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Hij is 65 jaar, 1.85 cm, woonachtig in Noordwijk

Een ondernemende, romantische man zoekt een avontuurlijke, aantrekkelijke vrouw voor een duurzame relatie. Met een open houding is hij een aangename gesprekspartner die openhartig communiceert.

Hij woont in Noordwijk in een bungalow. Zijn twee kinderen wonen zelfstandig. Inmiddels heeft hij 2 kleinkinderen waar hij erg trots op is. Zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn familie. Een aantal keer per jaar gaat hij samen met zijn zoons op city-trip. Hij werkt als adviseur van zonnepanelen bij een groot bedrijf. Dit doet hij met veel plezier en zijn werk geeft hem voldoening.

Regelmatig is hij te vinden in een museum of in een restaurant. Tevens houdt hij van reizen naar Italië, zijn favoriete vakantieland. Zijn droom is om een camper te kopen om samen met zijn partner naar verschillende landen af te reizen. Hij is erg sportief. Hij wandelt elke dag en speelt regelmatig een potje tennis of voetbal.

De vrouw die hij zoekt is levenslustig en oprecht op zoek naar een liefdespartner.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.