Man van 73 jaar uit Roermond

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

ONDERNEMENDE MAN ZOEKT EEN ACTIEVE, VERZORGDE VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Hij is 73 jaar, 182 cm, grijs haar, woonachtig in Roermond

Een ondernemende, levenslustige charismatische man zoekt een verzorgde, actieve vrouw voor een duurzame relatie. Hij is een aangename gesprekspartner met gevoel voor humor die makkelijk communiceert. Onder het genot van een lekker biertje of wijntje. Hij woont in het centrum van Roermond in een stijlvol appartement.

Na een succesvolle carrière als zelfstandig ondernemer is hij nu gepensioneerd en zet hij zich in als bestuurslid van industrieterreinen. Hij is gescheiden en trotse vader van twee zonen en opa van 5 kleinkinderen. Hij bezoekt graag zijn familie en vrienden. Maar hij kan ook prima alleen zijn. Dan besteedt hij zijn tijd graag aan het surfen op internet of het kijken naar allerlei sporten en actualiteitenprogramma’s op TV.

Regelmatig bezoekt hij een voetbalwedstrijd, koers of race. Samen met wat vrienden slaat hij graag een balletje golf. Een paar keer per jaar staat hij op de ski’s in Oostenrijk. Hij houdt van klussen maar is ook regelmatig te vinden in de outlet van Roermond. Hij houdt van winkelen en het kopen van mooie kleding.

Hij maakt graag een stedentrip en houdt van luxe vakanties in warme oorden. Hij eet graag in goede restaurants en houdt van het strand. Moderne muziek kan hem bekoren.

De vrouw die hij zoekt is ruimdenkend, actief, verzorgd, ondernemend en heeft humor. Ze heeft geen huisdieren. Ze is zelfstandig en heeft een eigen leven waar zij van geniet. Zij is tussen de 60 en 72 jaar.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.