Vrouw 53 jaar uit Heerlen


  Categorie: Tag:

  Beschrijving

  EMPATISCHE VROUW ZOEKT EEN OPTIMISTISCHE MAN VOOR EEN DUURZAME RELATIE

  Zij is 53 jaar, 168 cm, woonachtig in Heerlen, volslank, halflang haar en blauwe ogen

  Een empathische vrouw zoekt een optimistische man voor een duurzame relatie. Ze is bevlogen in haar werk in IT sector en vertrouwenspersoon bij een groot bedrijf, houdt van haar twee zonen, familie en vrienden.  Ze heeft een eigen woning. Haar jongste zoon van 18 jaar woont nog thuis. Anderen omschrijven haar als zorgzaam, spontaan, behulpzaam, zelfverzekerd en positief.

  In haar vrije tijd gaat zij graag een weekendje weg naar Zeeland, uit eten of wandelen in de natuur. Zij is graag te vinden in een museum. Een andere hobby van haar is creatief bezig zijn en gezelschapsspelletjes doen. Ze staat open om de hobby’s van haar partner te leren kennen. Haar droom is om met haar partner rond te trekken in een camper. Samen herinneringen maken is haar motto. 

  De man die zij zoekt is net als zij zelfstandig, zorgzaam, open, positief en voert graag diepgaande gesprekken met haar. Hij houdt van reizen, dingen ondernemen en gezellig samen eten. Hij heeft zijn zaakjes op orde en houdt er een gezonde levensstijl op na. Hij is verzorgd en tussen de 48 en 58 jaar oud. 


  Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

  Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.