Man 43 jaar uit Rotterdam

Beschrijving

Intelligente man zoekt een lieve vrouw voor een duurzame relatie

Er zijn geen kosten verbonden aan het reageren op deze contactadvertentie.

Hij is een 43-jarige man uit de omgeving van Rotterdam. Deze man, meet 1.89 cm en heeft het genoegen in zijn eigen comfortabele appartement te wonen. Zijn dagelijks leven draait om zijn werk als docent aan een universiteit, waar hij zijn weg heeft gebaand door het academische landschap.

Zijn vrienden zouden hem beschrijven als een vastberaden persoon met een warme persoonlijkheid. Humor is een belangrijk deel van zijn leven, en hij koestert intelligentie als een van zijn waardevolste eigenschappen. Als er iemand hulp nodig heeft, is hij er altijd om te ondersteunen; betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel voor hem.

Zijn familie en vrienden zijn van onschatbare waarde voor hem, en hij heeft het geluk een sterke band met zijn ouders te hebben en een paar nauwe vrienden die hij koestert.

In zijn vrije tijd geniet hij van lezen, schaken, een partijtje tennis en het creëren van gezellige momenten op terrasjes of tijdens heerlijke diners. Hij heeft een passie voor cultuur, politiek en geschiedenis, en hij vindt het geweldig om erover te discussiëren. Hij geniet van klassieke muziek als Vivaldi.

Reizen is ook een grote liefde van hem. Hij houdt ervan het culture erfgoed te ontdekken en adembenemende landschappen te verkennen, vooral in prachtige landen als Frankrijk, Oostenrijk en Italië.

Hij is op zoek naar een niet-rokende vrouw die net zo intelligent, lief en gezellig is als hij. Iemand met die ongrijpbare “gun-factor.” Het belangrijkste is dat ze een kinderwens heeft, want hij droomt ervan om samen een prachtig gezin op te bouwen. Zij is tussen de 33 en 39 jaar.

Als dit profiel je aanspreekt en je denkt dat jullie een mooie toekomst samen kunnen opbouwen, aarzel dan niet om te reageren op zijn profiel. Hij kijkt ernaar uit om je te leren kennen en samen nieuwe avonturen te beleven.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.