Man 31 jaar uit Breda


  Beschrijving

  AMBITIEUZE MAN ZOEKT EEN  ZELFSTANDIGE  VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE

  Referentienummer: 230710001

  Hij: 31 jaar, 1.70 m lang, donkerharig, blauwe ogen, omg. Breda

  Ambitieuze man zoekt een zelfstandige vrouw voor een duurzame relatie. Hij maakt gemakkelijk contact met anderen maar treedt liever niet op de voorgrond. Hij omschrijft zichzelf als rustig, intelligent, trouw, perfectionistisch en humoristisch. 

  Hij woont in een eigen koophuis in de buurt van Breda. Zijn familie is belangrijk voor hem. Hij studeerde Fiscale Economie aan de universiteit in Tilburg. Hij werkt met veel plezier als fiscalist bij een accountantskantoor. Hij is trots op RB-titel, zijn eigen koopwoning en het financieel goed voor elkaar te hebben.

  Hij staat graag op de tennisbaan, daarnaast fietst en hardloopt hij graag.  Een andere hobby van hem is bergwandelingen maken. In zijn vrije tijd zit hij graag op een terras en leest hij graag een boek. Maar ook thuis kan hij zich prima vermaken. Het liefst met muziek op de achtergrond. Hij luistert vanalles van rock en roll tot top 40 muziek. Hij houdt van actieve vakanties waarin ook cultuur op het programma staat. Een van zijn favoriete landen is Oostenrijk. 

  Hij is op zoek naar een zorgzame, sociale vrouw met humor. Zij vindt het, net als hij, leuk om goede gesprekken te voeren overal alles wat er zich op de wereld afspeelt. Samen met haar wil hij een stabiele, veilige en rustige relatie opbouwen. Zij is tussen de 25 en 35 jaar.


  Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

  Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.