Man 31 jaar uit Dordrecht

Beschrijving

SPORTIEVE MAN ZOEKT EEN EERLIJKE VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Hij is 31 jaar,  171 cm, woonplaats Dordrecht

Hij is een liefhebbende en sportief gebouwde jongeman met een passie voor groei en avontuur. Momenteel is hij weer aan het studeren, met de focus op de spannende wereld van ICT. Als je hem zoekt, kun je hem vaak vinden in de sportschool, waar hij hard werkt om fit te blijven. Hardlopen is ook een van zijn favoriete manieren om zijn energie kwijt te kunnen. Maar als het tijd is om te ontspannen, geniet hij van een goede film of duikt hij in de diepten van de filosofie.

Hij is een trotse christen en zijn geloof speelt een belangrijke rol in zijn leven. Hij besteedt graag tijd aan zijn geloof en zou het geweldig vinden als zijn toekomstige partner dezelfde waarden deelt of openstaat voor het verkennen van zijn overtuigingen.

Als het op hobby’s aankomt, staat hij helemaal open voor de interesses van zijn toekomstige partner.

Hij is op zoek naar een leuke vrouw die vriendelijk, eerlijk, betrouwbaar, zorgzaam en empathisch is. Hij zoekt iemand met wie hij diepe verbindingen kan maken en samen de wonderen van het leven kan ontdekken.

Hij houdt van actieve vakanties waar hij nieuwe culturen kan ontdekken. Of het nu wandelvakanties, culturele reizen of gewoon ontspannen aan het strand is, hij is er klaar voor!

Hij geniet van vegetarische gerechten, maar is altijd bereid om nieuwe culinaire avonturen te verkennen.

Zijn droom voor de toekomst is om een langdurige relatie te hebben met een bijzondere vrouw. In zijn carrière hoopt hij een boeiende baan in de ICT te vinden waarin hij zijn kennis en vaardigheden kan ontwikkelen en bijdragen aan iets groots. Samen met zijn partner op reis gaan en verschillende culturen en landen over de wereld leren kennen, is ook een van zijn grootste wensen.

Heb jij zin om samen met hem een nieuw avontuur te beginnen? Laten jullie samen de wereld verkennen en kijken waar het leven jullie naartoe leidt!


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.