Man 34 jaar uit Eindhoven


  Beschrijving

  Referentienummer 230810004

  Hij is 34 jaar oud en geboren en getogen in Spanje. Vanaf zijn 21e woonde hij in het buitenland: VS, Duitsland, Portugal en VK. Sinds enkele jaren woont hij in Nederland waar hij de functie van hoogleraar aan Nederlandse universiteiten heeft verworven. Hij is intelligent en wereldwijs. Deze man is een academische, analytische en kritische denker met oog voor detail, kalm en stabiel. Hij is zeer ruimdenkend en geïnteresseerd in alles om hem heen. Hij bespreekt graag controversiële onderwerpen, is optimistisch, evenwichtig en ambitieus. Hij is soms een beetje gereserveerd maar niet verlegen. 

  Hij is een lange, slanke man met kort, krullend bruin haar en een bril. Hij is kalm en geeft anderen de ruimte om hun mening met hem te delen. Hij kleedt zich casual. 

  Hij is in veel dingen geïnteresseerd, in de eerste plaats in mensen. Hij houdt ervan om mensen te begrijpen in wat hen drijft. Hij houdt van eten, zijn voorkeur gaat uit naar de Vietnamese en Thaise keuken. Hij kookt graag en probeert graag exotische restaurants uit. Hij houdt van dansen, beoefent vechtsporten en basketbal. Daarnaast sport hij in de sportschool of doet hij aan wandelen, fietsen, schaatsen of bowlen.  

  Een andere hobby van hem is reizen. Zo is hij in Zuid-Korea, IJsland, Brazilië, Japan, Zweden en Zwitserland geweest. Hij geeft de voorkeur aan comfort, geen rugzakken voor hem. Hij houdt van de natuur, wandelen in de bergen, steden, musea, theater en klassieke concerten. 

  Hij wil graag een vrouw ontmoeten die haar eigen doelen heeft en deze probeert te bereiken. Een vrouw die ruimdenkend is, met haar eigen waarden en normen. Zij is eerlijk, trouw en transparant. Zelfvoorzienend en zelfbewust, slim en intelligent. Ze heeft een positieve uitstraling. Het is handig als zijn partner vloeiend Engels of Spaans spreekt. Met de juiste partner zou hij graag zijn eigen gezin stichten.  


  Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

  Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.