Man 34 jaar uit Nijmegen


  Beschrijving

  VEELZIJDIGE, LOYALE MAN ZOEKT EEN MAATSCHAPELIJK BETROKKEN, POSITIEVE VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE

  Referentienummer 230810003

  Hij: 34 jaar, 1.94 m lang, slank, donkerharig, Nijmegen

  Veelzijdige, loyale man zoekt een maatschappelijk betrokken, positieve vrouw voor een duurzame relatie. Hij maakt gemakkelijk contact met anderen maar treedt liever niet op de voorgrond. Hij omschrijft zichzelf als beschouwend, actief, creatief, lief en met een uitgesproken mening.

  Hij woont in een leuk appartement in de prachtige omgeving van Nijmegen. Hij studeerde Geschiedenis aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij werkt met veel plezier als procesregisseur van WOO-en AVG bij de provincie Gelderland.

  Hij staat graag op de tennisbaan, daarnaast fietst en wandelt hij graag.  Een andere hobby van hem is toneel. Samen met een aantal vrienden heeft hij een script geschreven en speelt hij hiervan de uitvoering op het toneel.

  Hij schrijft columns en korte verhalen waarvan hij er enkele plaatst op zijn blog. Deze teksten kunnen geïnspireerd zijn op een songtekst, een film of iets wat hij meegemaakt heeft. In zijn vrije tijd brengt hij tijd door met zijn familie en drinkt hij graag een biertje in de kroeg met zijn vrienden. Muzikaal is hij geïnteresseerd in indie, folk en rock. Het werk van kleinkunstenaars als Maarten van Roozendaal kan hem bekoren.

  Hij houdt van reizen om nieuwe culturen te leren kennen. Hij houdt van actieve vakanties waarin zowel een hiketocht als het bezoeken van een museum op het programma kan staan: een afwisseling van natuur en cultuur.

  Hij is op zoek naar een ondernemende en maatschappelijk bewuste vrouw. Zij vindt het, net als hij, leuk om ook goede gesprekken te kunnen voeren waarin je de diepte in gaat. Ze moet het net als hij belangrijk vinden om naast haar werk genoeg tijd over te hebben voor hobby’s, familie ect.


  Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

  Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.