Man 38 jaar uit Heerhugowaard


  Categorie: Tag:

  Beschrijving

  ONDERNEMEDE MAN ZOEKT LIEVE VROUW WAARMEE HIJ ZIJN GELOOF KAN DELEN

  Referentienummer 230810005

  Hij is 38 jaar, 18O cm lang, donderblond haar, woonachtig in Heerhugowaard

  Een ondernemende, christelijke man zoekt een christelijke vrouw voor een duurzame relatie. Hij is een uitgesproken gesprekspartner met gevoel voor humor die weet waar hij staat in het leven. Hij woont in Heerhugowaard in een stijlvol appartement.

  Als ZZP-er reist hij het hele land door om les te geven in o.a. BHV en EHBO. Zijn werk is tevens zijn passie. Hij vindt het fijn om mensen op te leiden. Naast zijn werk als veiligheidsinstructeur werkt hij als geluidstechnicus voor verschillende bands en de kerk.

  Hij heeft geen kinderen maar past regelmatig op het dochtertje van een goede vriendin. Dat vindt hij heerlijk om te doen. Zijn familie woont aan de andere kant van het land. Hij bezoekt hen regelmatig.

  In een relatie vindt hij het fijn om samen te reizen en weekendjes weg te gaan. Daarnaast gaat hij graag de natuur in. Maar ook een avondje op de bank vindt hij fijn. Hij staat open voor de hobby’s van zijn toekomstige partner.

  Eens per week bezoek hij de (Evangelische) kerk. Hij leeft zijn leven zoals dat in de bijbel staat. Hij zoekt een vrouw die deze levenswijze deelt. Een vrouw die lief, eerlijk, zelfverzekerd en zorgzaam is. Zij is tussen de 30 en 38 jaar.


  Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

  Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.