Man 39 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

VERZORGDE MAN ZOEKT EEN ONDERNEMENDE VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Hij is 39 jaar, 1.83 cm, provincie Zuid-Holland

Hij is een goed verzorgde, sportieve jongeman. Hij heeft een slank postuur, kort bruin haar en prachtige, sprekende bruine ogen.

Hij heeft een grote liefde voor oldtimers, dit is zijn grote passie. Op speciaal georganiseerde dagen gaat hij er graag op uit met deze voertuigen. Hij zou het fantastisch vinden als zijn grote liefde met hem mee zou gaan, hoewel dit geen must is. Wel vindt hij het zeer prettig om zijn vrijheid te kunnen behouden voor deze bijzondere hobby.

Hij kan ook ontzettend genieten van de natuur. Hij gaat er graag op uit voor een wandeling in het bos. Hij is graag buiten en geniet van de natuur.

Hij is een ondernemend type, wil veel zien en ervaren. Dat ziet hij graag terug in zijn nieuwe liefde.

Hij loopt ook zeker niet weg voor romantiek. Hij verrast zijn liefde graag en is behulpzaam. Hij houdt enorm van gezelligheid en saamhorigheid. Die verbinding is heel belangrijk voor hem. Hij wil dan ook een veilige en stabiele situatie creëren voor hem en zijn partner, samen door het leven!

Hij heeft zelfkennis, goede bedoelingen en spreekt uit zijn hart.

In het dagelijks leven werkt hij als monteur in de meubelbranche. Hij is een harde werker en men kan op hem rekenen. Hij heeft een hart van goud! Welke dame uit België, Brabant of Limburg wil dit mooie hart tot het hare maken?


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.