Man 41 jaar uit Utrecht

Beschrijving

ENERGIEKE, INTELLIGENTE MAN ZOEKT EEN SPONTANE, SPORTIEVE VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE 

Referentienummer 230810002

 Hij is 41 jaar, 1.88 cm, woonachtig in Utrecht 

 Hij is een energieke man van 41 jaar, met een warme persoonlijkheid. Hij heeft een lengte van 186 cm en een sportief postuur. Zijn kledingstijl is stijlvol tot casual te noemen. Uiterlijke en innerlijke verzorging is voor hem belangrijk. 

 Sinds een paar jaar is hij single. Getrouwd is hij tot nu toe nog niet, maar hij heeft wel samengewoond. Hij woont fijn in een appartement, dichtbij het centrum van een stad. Met zijn ouders, broer en zus heeft hij een goede band. Daarnaast heeft hij een aantal goede vrienden. 

 Hij heeft aan de universiteit technische natuurkunde en biomedical engineering gestudeerd. Hij werkt als business unitmanager en mag medische innovaties voor de medische sector in de markt zetten. Iets toevoegen aan de maatschappij is voor hem belangrijk, naast zichzelf ontwikkelen. 

 In zijn vrije tijd heeft hij een aantal dingen die hij leuk vindt. Zijn grootste passie is watersport en dan op dit moment met name zeilen. Hij is graag sportief bezig om zijn lichaam fit te houden. Hij tennist een aantal keer per week en dit wisselt hij af met MTB’en en fitness. 

 Thuis vindt hij het heerlijk om te relaxen. Op de bank met een goed boek of voor de televisie. Zijn voorkeur gaat uit naar thrillers of detectives. Ook houdt hij van koken. 

 Qua uitgaan gaat zijn voorkeur uit naar het bezoeken van een restaurant, gezellig kroegje of wijn café. De combinatie van een goed wijntje en een leuke sfeer trekt hem. Zijn muziekvoorkeur is heel breed te noemen. Muziek is voor hem een goede manier om te ontspannen. 

 Wat betreft vakantie gaat zijn voorkeur uit naar een actieve invulling. Enerzijds trekt hij er met de zeilboot op uit om bijvoorbeeld langs bijvoorbeeld de Adriatische kust te varen en anderzijds is hij dol op stedentrips. Samen met jou zijn er weer allerlei nieuwe plekken te ontdekken. 


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.