Man 44 jaar uit Rotterdam

Beschrijving

AANTREKKELIJK MAN  ZOEKT EEN VERZORGDE VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Hij is 44 jaar, 188 cm, woonachtig in Rotterdam

Hij is een leuke, verzorgde, grote man met bruin haar en bruine ogen. Hij weet zich netjes te kleden en past zich ook makkelijk aan.

Hij heeft een uitdagende baan als manager Innovatie en ontwikkeling en heeft daarnaast een verantwoordelijke operationele taak bij de brandweer.

Geen kinderen, wel heeft hij een aantal relaties achter de rug maar heeft de ware nog niet ontmoet. Hij vindt het geen probleem als zijn partner kinderen heeft.

Hij is een makkelijk persoon in de omgang en als hij ergens voor gaat dan geeft hij zich voor de volle 100%. Zorgzaam, vriendelijk, maar ook duidelijk en een daadkrachtig persoon. Hij noemt zich een tikkeltje eigenwijs, en zijn werk is zijn hobby omdat hij dat met zoveel passie doet.

Hij houdt van gadgets, sporten met name hardlopen en wandelen. Hij houdt van alle soorten vakanties.

Hij zoekt een vrouwelijke, verzorgde vrouw die een baan heeft met niveau en een HBO denkwijze. Iemand die openstaat voor een ander, tevens een maatje is en elkaar tot steun kan zijn.

Ben jij deze zorgzame vrouw die hem weer gelukkig kan maken?


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.