Man 57 jaar uit Gelderland

Beschrijving

INTELLECTUELE NATUURLIEFHEBBER (57/HBO/GELDERLAND)

Hij is sportief, ondernemend, opgewekt, nuchter en puur. Iemand die rustig van buiten en emotioneel van binnen is, gedreven, heeft een eigen mening en sociaal. Iemand die stabiliteit in zijn omgeving zoekt en open staat voor nieuwe ervaringen. Hij is een gewaardeerde expert in ICT. Hij rookt niet, drinkt soms alcohol en eet gezond. Met zijn eigen woorden: hij wil zo lang als het mogelijk is gezond blijven, ook mentaal.

Hij zou graag veel kleine momenten van geluk met iemand willen delen. Met een vrouw, die het net als hij belangrijk vindt om er helemaal voor te gaan. Iemand die het samen gezellig wil maken en die soms ook haar eigen ruimte nodig heeft. Iemand die ervan houdt om verrast te worden die het leuk vindt om elkaar te verwennen. Zijn ultieme droom is weer op de dak van het Empire State building te staan en kijken naar de zonsondergang. En niet alleen maar met een en gelijkgestemde partner en het warmte gevoel van het liefde te ervaren.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.