Man 50 jaar uit Horst

Categorie: Tag:

Beschrijving

AVONTUURLIJKE, SPORTIEVE MAN ZOEKT EEN OPRECHTE VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE
Hij is 50 jaar, 1.77 cm, woonachtig in Horst
Hij is een sportieve en avontuurlijke man met een open en eerlijke persoonlijkheid. Zijn vrienden beschrijven hem vaak als vrolijk en oprecht. Hij geniet van het leven en probeert het beste uit elke dag te halen. Hij werkt als bouwkundig CAD-tekenaar.
In zijn vrije tijd heeft hij verschillende interessante hobby’s: Masterzwemmen. Hij is gepassioneerd over zwemmen en neemt deel aan masterzwemwedstrijden. Onderwaterhockeyen: Een unieke en uitdagende sport waar hij van houdt. Fitness: Hij brengt veel tijd door in de sportschool om fit te blijven. Wandelen: Hij geniet van de natuur en frisse lucht tijdens lange wandelingen. F1 kijken: Hoewel hij een Formule 1-fan is, blijft hij er niet speciaal voor thuis.
Hij houdt van reizen en zijn favoriete bestemmingen zijn: Wintersport in Tsjechië en Oostenrijk. Zomervakanties in Mallorca en andere zonnige Europese landen. Turkije: Een prachtig land dat hij graag bezoekt.
In zijn vrije tijd is hij een actief persoon en houdt hij ervan om dingen te ondernemen. Je kunt hem vaak vinden in de sportschool voor MILON en BOOTCAMP trainingen, en hij neemt deel aan masterzwemmen en onderwaterhockey. Op maandagavond is hij altijd in het zwembad te vinden. Hij heeft een uitgebreid sociaal netwerk en gaat graag met vrienden naar concerten, de bioscoop, stappen in Eindhoven en festivals in de buurt. Hij geniet ook van ontspannen avonden in cafés waar live muziek wordt gespeeld.
Hij is op zoek naar iemand die net als hij van een actieve levensstijl houdt, maar ook van ontspanning en samen nieuwe dingen ontdekken. Een eerlijke en oprechte persoonlijkheid is belangrijk voor hem, en hij waardeert behulpzaamheid en vrolijkheid. Hij is klaar voor een serieuze relatie en hoopt iemand te vinden om samen mooie herinneringen mee te creëren.

Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.