Man 52 jaar uit Zuid-Holland


  Categorie: Tag:

  Beschrijving

  Man (52) Zuid-Holland

  Referentienummer: 230810001

  Hij is een aantrekkelijke, stijlvolle man, welbespraakt.

  Hij is sportief gebouwd, bruin haar, heeft een kleurtje en sprekende blauwe ogen.

  Bij hem kun je jezelf zijn, hij heeft van nature uit een vlotte omgang met mensen. Zijn openheid en spontaniteit geven een prettig gevoel.

  Deze man heeft een stijlvolle, chique uitstraling, iemand die zich naar elke gelegenheid goed kan kleden. Misschien wel ijdel en op en top verzorgd. Naast een mooi innerlijk, hecht hij veel waarde aan zijn uiterlijk. Stijlvol, klassiek, maar zeer zeker ook mannelijk en stoer kenmerken hem.

  In het dagelijks leven is hij actief in de paardensport, internationaal en op het hoogste niveau. Zijn vak is zijn passie. Hij woont in een prachtig appartement. De inrichting heeft hij met zorg uitgekozen. Ook hieruit blijkt, dat dingen voor hem moeten kloppen. Hij heeft zelfkennis en weet waar hij zich prettig bij voelt. Inmiddels is hij toe aan een vaste relatie. Hij wil zich graag committeren aan een man in zijn leven. Deze man is het liefste een echte mannelijke man. Ondernemend, netjes en opgeruimd, stoer en stijlvol. Verbinding is belangrijk voor hem. Omdat hij zelf ook welbespraakt is, ziet hij dat graag in zijn partner terug. Spontaniteit, gezelligheid, trouw en eerlijkheid. Dat is wat hij zoekt. Hij houdt ervan om uit eten te gaan en een theater of concert te bezoeken. Ook reist hij graag. Het liefst samen! Wie wil de uitdaging met deze leuke, knappe man aan?


  Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

  Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.